Привіт ..

R

rajat_ec

Guest
друзів я хочу бути хорошим інженером DSP і з метою досягнення цього мені потрібна допомога .. Ура Plzzz керівництво мені і скажіть WHT SHLD я.

plzzzzzz також сказав мені, що ..
WHT є MATLAB?

Для початку, можна сказати, MATLAB це програмне забезпечення, кожен інженер повинен уміти використовувати, ви можете моделювати практично будь-які системи з використанням MATLAB, ви хочете бути інженером DSP, вам необхідно зробити MATLAB вашим кращим другом, завантаження програмного забезпечення на ПК, а також використовувати своє керівництво користувача для роботи ваш шлях навколо нього, його отримав дуже корисно, 'Help' функцію.

Привіт Раджат,

Щоб стати хорошим інженером DSP, вам потрібно мати чітке основ у вашому розумі.Всі основам внести ясність.Може бути, Ви можете передавати деякі книги, як Рабинер & Gold.

Matlab є інструментом.Він використовується для матричних операцій initially.But тепер він широко використовується для моделювання поведінки Магістралі (ЦГЗ, Comm і т.д.), а також контроль шляхів.

Привіт,
ДАК-Ju

MATLAB є хороше програмне забезпечення для системи аналізу та математики, а також ЦГЗ.

бути хорошим інженером в ЦГЗ U повинна читати книги про нього

приєднатися до будь-якої DSP сертифікат курсу для швидкого зростання в області ЦГЗ

Щоб бути хорошим інженером DSP ви повинні прочитати багато книг DSP ..Я рекомендую вам прочитати книгу "Цифрова обробка сигналів: принципи, алгоритми і програми Джона Proakis і Дімітріс Manolakis".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back