F
flyinspace
Guest
Привіт, всім
Я проектування різниця Кільце VCO в CMOS 0.35um процесу.Її основні характеристики наведено нижче:
Тюнінг діапазон: 10M-150м з широким вхідний контроль напруги джерела живлення 5V,
знизити фазовий шум (я не впевнений щодо точного значення,
то краще, коли менше), поліпшенню електропостачання пресечения, хорошее придушення шуму субстрату, виробництва квадратної хвилі при 50%
навантаженніМій дизайн надає важливе значення для нижньої фази шуму
І краще електроживлення придушення.У той же час, я виберіть різниця VCO кільце з-за низької частоти застосування.Хто може дати мені кілька підказок з приводу детальні achitecture?Для abtain кращої продуктивності,
скільки стадій доцільно (3 чи 4 ступені)?
Якщо у Вас представити пропозиції,
будь ласка, розміщуйте свої причини разом.
Спасибо заранее.
Я проектування різниця Кільце VCO в CMOS 0.35um процесу.Її основні характеристики наведено нижче:
Тюнінг діапазон: 10M-150м з широким вхідний контроль напруги джерела живлення 5V,
знизити фазовий шум (я не впевнений щодо точного значення,
то краще, коли менше), поліпшенню електропостачання пресечения, хорошее придушення шуму субстрату, виробництва квадратної хвилі при 50%
навантаженніМій дизайн надає важливе значення для нижньої фази шуму
І краще електроживлення придушення.У той же час, я виберіть різниця VCO кільце з-за низької частоти застосування.Хто може дати мені кілька підказок з приводу детальні achitecture?Для abtain кращої продуктивності,
скільки стадій доцільно (3 чи 4 ступені)?
Якщо у Вас представити пропозиції,
будь ласка, розміщуйте свої причини разом.
Спасибо заранее.