Предложи мені архітектури разностных Кільце VCO!

F

flyinspace

Guest
Привіт, всім
Я проектування різниця Кільце VCO в CMOS 0.35um процесу.Її основні характеристики наведено нижче:
Тюнінг діапазон: 10M-150м з широким вхідний контроль напруги джерела живлення 5V,
знизити фазовий шум (я не впевнений щодо точного значення,
то краще, коли менше), поліпшенню електропостачання пресечения, хорошее придушення шуму субстрату, виробництва квадратної хвилі при 50%
навантаженніМій дизайн надає важливе значення для нижньої фази шуму
І краще електроживлення придушення.У той же час, я виберіть різниця VCO кільце з-за низької частоти застосування.Хто може дати мені кілька підказок з приводу детальні achitecture?Для abtain кращої продуктивності,
скільки стадій доцільно (3 чи 4 ступені)?
Якщо у Вас представити пропозиції,
будь ласка, розміщуйте свої причини разом.
Спасибо заранее.

у вас всі згадані характеристики, а операційна frequencu!

для ГГц діапазон низький діапазон налаштування (у відсотках) ЛК осцилятори надати найнижчі фазового шуму на споживання електроенергії коефіцієнт.

кільце осцилятори provise дуже широкий діапазон налаштування підходять для цифрових додатків offen завдяки зростанню фазового шуму на споживання електроенергії коефіцієнт.

для ЖК осцилятори існує тільки 3 корисно топології але symetric один краще з-за тремтіння шумозаглушення і 1 / 2 Споживана потужність (поточний повторного використання).

кільце осцилятори зроблені диференціальних і одного складу, як вони використовуються в IC Design, але згідно з документами двох
пов'язаних одне кільце,
що закінчився осцилятори мають низький фазовий шум на певний рівень потужності.

BEST!

Здравствуйте goodboy_pl,
Я високо ціную вашу допомогу очень!

.

Я представив робочу частоту діапазону - Тюнінг діапазон: 10MHz-150MHz.

Beacause моєму VCO для низькочастотних додатків (генератор годин у MCU), LC генератор не підходить для мене.Тому я обрати defference Кільце VCO для зменшення фазового шуму.
Ви згадали про "два
пов'язаних єдиної закінчився кільце осцилятори мають низький фазовий шум".Чи можете ви надати відносну папери або посилання для мене?
Як щодо архітектури cascode використовуючи для Кільце VCO?

Для VCO дизайну, ви можете придбати книгу "дизайн малошумний осцилятори", або ви можете здійснювати пошук в Google, Є багато папери на ньому опубліковано в IEEE.

lxb97409

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back