Практичний спосіб вимірювання опору мікрополоскових

S

surfing

Guest
Ось мій метод вимірювання імпедансу ustrip Крок 1. Виконайте один порт калібрування в кінці випробування кабелів Крок 2. підключити прилад і вимірювати 50-Ом Крок 3. аналізувати S11 даними, середній точці цього кола даний ustrip символ. імпедансу.? (Цей метод ігнорується вплив роз'єм) тут 2 JPG. Для ілюстрації методу існують які-небудь проблеми в мій метод?

Привіт, я думаю, що це дуже простий спосіб визначити, Zc з мікрополоскових. Крім того, ви можете виміряти реакцію корита лінії (2 порти, не припиняється з резисторами). Потім ви можете передати файл paremeter вимірюється 2 порти S на тренажері схеми НВЧ і зміна опору обох портів simulatneously отримати S11 (S22 і в той же час), щоб стати плямою в центрі діаграми Сміта. Хвильовий опір портів хвильовим опором лінії. Ви навіть можете використовувати TDR (Time Domain рефлектометрии) функції у вашому НС виключити вплив роз'єм розриву форми вимірюються S Парс, застосовуючи час gateing. Перевагою цього є те, що вам не потрібно піклуватися про точність резистора, заземлення ефект, паразитних і т.д. Я використовую цей метод час від часу, щоб отримати charactheristic опір з боку деяких забавні лінії, що я аналізуємо в EM симулятор без розрахунку параметрів порту варіант. flyhigh

Flyhigh, дякую Вашу думку. Я трохи здивований, чому деякі люди цікаві в тестуванні опору мікрополоскових це? б вони скоріше повірю програмний симулятор, ніж вимір сам себе?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back