Поясніть мені концепцію віртуальних годин у стримуванні дизайн

D

dak-ju

Guest
Привіт може хто-небудь пояснити мені концепцію віртуальних годин у стримуванні дизайн? З повагою Дак-джу

коли наші використанням постійного струму, CLK складається з годин реального та віртуального годинник, годинник реального має своє джерело, віртуальні не його джерело, ми можемо визначити вхідні і відносної затримки виходу, використовуючи віртуальну як еталонних годин, вона також корисна в обмеженні гребінь логіки.

додаткова інформація для віртуальних годин: Замість використання set_max_delay на обмеження ур комбінований блок, і може використовувати віртуальні годинник і використання set_input_delay і set_output_delay, які можуть зменшує час виконання і використання пам'яті в окрузі Колумбія. Сподіваюся, це допоможе:)

[Цитата = silverbyte] Існує хороший пост на годинник Віртуальні на р год **: / / loxos.blogspot.com/2005/04/timinganalysis-why-virtual-clocks.html Що ви думаєте з цього пояснення [/quote] Привіт, я досить добре. Але, будь ласка, скажіть мені, як ви оголосити віртуальний годинник і асоційованих ж з будь-яким фліп-флоп. З повагою,

[Цитата = dBUGGER] [цитата = silverbyte] Існує хороший пост на годинник Віртуальний в ч ** P: / / loxos.blogspot.com/2005/04/timinganalysis-why-virtual-clocks.html Що ви думаєте про це пояснення? [/quote] Привіт, я досить добре. Але, будь ласка, скажіть мені, як ви оголосити віртуальний годинник і асоційованих ж з будь-яким фліп-флоп. З повагою, [/quote] Привіт, Визначення віртуальних годинник просто. Зробіть це, як показано нижче: create_clock назву "clk_virtual" - період хвильової {0} х З найкращими побажаннями, дак-джу

create_clock назву "clk_virtual" - період хвильової {0} х Це нормально, але я вважаю, що ця команда використовується в дизайні компілятор, що про інших інструментів EDA, чи можна використовувати його в інших інструментів EDA?

віртуальні годинник використовуються для обмеження комбінаційної логіки, ви можете також обмеження введення / висновку щодо віртуальні годинник, щоб одержати час очікування для годинника реального.

Я не розуміючи на ньому. Чи можете ви навести деякі діаграми і пояснення. Ваші зусилля дуже високу оцінку. спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back