Пояснення далекого поля в КНТ

K

kyg

Guest
хтось будь ласка, поясніть, як зрозуміти далекого поля від моделювання в КНТ і те, що відносини між спрямованості завдяки й ефективністю

Привіт KYG, я радий вам допомогти, але що саме ви хочете знати про Фарфілд? Про спрямованість та ефективності, я кажу вам, що високі значення спрямованості пропонують гарні характеристики антени, але це залежить від типу антени. Те ж саме можна сказати про ефективність: характеристики антени добре, коли значення близько до 1. Покладіть увагу на ефективність, якщо ви використовуєте матеріали без втрат, так як цілком можливо, що ефективність плюс, ніж 1. До побачення і удачі! І якщо ви хочете допомогти іншим я щасливий satisy вас! І вибачте за мій англійська дуже погано!

В далекому полі в КНТ: 3-D сюжет дає Вам контур в трьох вимірах (за замовчуванням, максимальне поле / потужність відображається червоним кольором). Для кращого розуміння, ви можете включити структури поряд з далекого поля (так само, правою кнопкою миші на 3-D модель, ділянка властивості -> показати структуру). ви також можете побачити полярних координатах, скорочуючи площині вздовж тета або фі осі. якщо вам потрібна фон на поле сюжет, прочитав одну книгу, як антена Balanis. Спрямованість і ефективність: Існує ніякого зв'язку між спрямованості та ефективності. Однак, спрямованість і отримати пов'язані ефективності. Другий розділ Balanis пояснює фундаментальні умови антен. Спробуйте почитати це. удачі.

Привіт всім, дякую, щоб дати мені інформацію. для fmoney, насправді я хочу знати, як далеко далекого поля внесок для виконання антени? для вашої інформації я зараз перебуваю ступеня студент і я роблю для розробки меандров антена для діапазону частота. 400-470МГц і проблеми, щоб зрозуміти результат далекого поля від ДКБ. поруч, який може я знаю, що і в сСт користувач? З повагою, kyg

Привіт shameemkabir, я постараюся знайти книгу balanis TQ З повагою, kyg

привіт kyg, ясно, з вашого далекого поля сюжет, що ваша антена випромінює тільки на верхній півсфери (плоска антена з нескінченної площині землі). Більш того, максимальне випромінювання в напрямку фі = 180, тета = 0 (темно-червоні частини в вашій ділянці). Ви можете поглянути на 2-D модель, вибравши ділянку властивості -> полярні (виберіть фі = 0). Я думаю, це допоможе вам. З повагою, Шамім

[Цитата = fmoney] Привіт KYG, я радий вам допомогти, але що саме ви хочете знати про Фарфілд? Про спрямованість та ефективності, я кажу вам, що високі значення спрямованості пропонують гарні характеристики антени, але це залежить від типу антени. Те ж саме можна сказати про ефективність: характеристики антени добре, коли значення близько до 1. Покладіть увагу на ефективність, якщо ви використовуєте матеріали без втрат, так як цілком можливо, що ефективність плюс, ніж 1. До побачення і удачі! І якщо ви хочете допомогти іншим я щасливий satisy вас! І вибачте за мій англійська дуже погано! [/ Цитата] те, що ви маєте на увазі, що ефективність антени добре, коли значення близько до 1? Do U meand близько до 1, КСВ?

що ти маєш на увазі, що продуктивність антени добре, коли значення близько до 1? Do U meand близько до 1, КСВ? [/ Цитата] Ефективність пов'язана з кількістю випромінюваної потужності. Він визначається як відношення потужності випромінювання від антени і потужністю, що передається в неї. Таким чином, якщо ефективність дорівнює 1 все потужністю, що передається випромінюється від антени. Це ідеальне condtion, але це уявляють ідеальну антену. Фарфілд пов'язана з коефіцієнтом підсилення антени. Діафрагми (-3 дБ кут) у двох головних площинах визначити максимальне посилення антени. Я пропоную вам інші зацікавлені книги "Антени для всіх програм", третє видання, Джон Рональд Краус і Marhefka. Вона цікавиться, бо це не так багато Теоретичне і Є багато цікавих прикладів. І, щоб відповісти на ваш старий питання, так, я КНТ користувача. Я антени дизайну в телекомунікаційній компанії, і я використовую КНТ для роботи. З найкращими побажаннями і удачі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back