Пошук матеріалів за інтегральних схем для автомобільної промисловості

C

cretu

Guest
Привіт всім, ніхто не має ніякої інформації про Ic дизайн теми / книги / статті, пов'язані з автомобільною промисловістю?

Привіт, Чи можете ви бути більш точним? Як я працював на автомобільному додатку я можу дати вам відповідь, але я не відчуваю, що написання роману! Яку інформацію: дизайн, верстка, компаній, інструменти, потік, результати, люди ... Cheers, Франка.

Області дизайну і технологій. Існує тільки 1 книга, яку я знаю, що говорити про технології для автомобільної і деякі конструктивні

Я знаю, як "Smart Power IC» є розмова про владу IC, а деякі галузі пристрій іншої книги говорять про високу вольт "High пристрою напруги та схеми в стандартному CMOS"

Привіт, Смарт Технології харчування (також називається BCD-технології) integates біполярних, КМОП і DMOS пристроїв на одній мікросхемі. Таким чином, можна реалізувати обробки аналогових сигналів, низький логічне напругу і високий водій вихідної напруги на одному кристалі. Тут ви знайдете статті про BCD: http://www.imec.be/essderc/ESSDERC2002/PDFs/D12_1.pdf ("Дорожня карта Диференціація і новим тенденціям в BCD технології", Клаудіо Contiero, STMicroelectronics). Але ви можете знайти в BCD Goolge, і ви знайдете багато корисної інформації. Привіт, hqqh

[Цитата = hqqh] Привіт, Смарт Технології харчування (також називається BCD-технології) integates біполярних, КМОП і DMOS пристроїв на одній мікросхемі. Таким чином, можна реалізувати обробки аналогових сигналів, низький логічне напругу і високий водій вихідної напруги на одному кристалі. Тут ви знайдете статті про BCD: ч ** р :/ / www.imec.be/essderc/ESSDERC2002/PDFs/D12_1.pdf («Дорожня карта Диференціація і новим тенденціям в BCD технології", Клаудіо Contiero, STMicroelectronics). Але ви можете знайти в BCD Goolge, і ви знайдете багато корисної інформації. Привіт, hqqh [/QUOTE] Дякую hqqh. Я знаю, що єдина книга, яка була опублікована близько автомобільної це одна називається "Розумна сила IC # S". Мені було цікаво, якщо хто з вас знає, будь-яких інших важливих матеріалів посилання про цю теми

[Цитата = gevy] СБ Ribbens Розуміння автомобільної електроніки Newnes 1998 5ed ч ** р :/ / www.edaboard.com/ftopic112218.html [/ цитата] T'hanks за посилання. У мене вже є в книзі. На жаль, це не те, що я шукаю. Мене цікавить щось більше, пов'язаних з ІС для автомобільної проблеми / рішення з точки зору дизайну

Чи можливо, щоб знати, які стандарти (EMC і othes) повинні бути виконані в автомобільній? Хто-небудь може завантажити їх?

в основному для датчиків, таких як датчик тиску ASIC і т.д.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back