Пошук виробника (Металеві корпусу)

E

E-design

Guest
Шукаєте надійного виробника виробляти невеликі прості корпусу листового металу для електронного продукту. Корпуси вимагають лазерного різання, а також порошкове покриття. Будь ласка, PM мені, якщо ви можете допомогти.

Може допомогти вам більше, якщо ви вказали, в якій країні або континенту ви хотіли б знайти ці слюсарі, і зазначенням кількості учасників. Я знаю кілька поруч зі мною, але транспорт може зробити їх не-економічно корисним для вас.

Я б швидше за все, від Китаю до бути економною. Якщо б компанії в Китаї, але з часом їх якість пішли вниз (після Нью-менеджмент) занадто багато дурних помилок на деяких корпусах і в цілому якість обробки. Ніколи не тримав їх обіцяли термінів небудь. Цитата 3 тижні і доставити протягом 2-3 місяців. Було б пару сотень корпусів для запуску і більше, якщо якість прийнятне. Хтось з цього форуму вже відповів. Наведу подивившись на креслення CAD. Сподіваюся, що це працює!

Привіт Декан: Це Юля, у нас була співпраця близько кабелю HDMI в 2009 році, сподіваюся, ви не забувайте мене :). Для цього металу корпусу, я повинен був відправити зразок до вас, але ми не отримали відповіді. Якщо можливо, Iam раді зберегти нашу співпрацю в майбутньому. З повагою Юлія Електроніка Jou Xin обмеженою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back