Початок о ST Microelectronics

1

123dhruv123

Guest
Привіт,

Чи може тіло Запропонуй мені, як застосовувати робочі місця для ST Microelectronics? Здається роботу портал Санкт-не працює.
Що скажете?

larunkumar пише:

Hello Sir,Це Аруна з Індії, Я НЕ в області електроніки і дуже зацікавлений у роботі на проектувальні роботи, як я вже зробив стажування в Німеччині.
Якщо ви знайшли мій профіль узгодження будь-яких проектах короткий термін або тривалій роботі терміном Я готовий йти з о ... будь-якої інформації Ви можете зв'язатися зі мною на мою пошту ID це "arunkumar.11 (AT) gmail.com"

Ні преподобного Іова портал сайт працює, і вони оновлюють регулярно .. Але я чув від когось, що набір в даний час знаходиться Freez там.Додано через 1 хвилину:larunkumar пише:

Hello Sir,Це Аруна з Індії, Я НЕ в області електроніки і дуже зацікавлений у роботі на проектувальні роботи, як я вже зробив стажування в Німеччині.
Якщо ви знайшли мій профіль узгодження будь-яких проектах короткий термін або тривалій роботі терміном Я готовий йти з о ... будь-якої інформації Ви можете зв'язатися зі мною на мою пошту ID це "arunkumar.11 (AT) gmail.com"

ST це величезна компанія з величезною бюрократією.Як правило, вони наймають за допомогою агентств з працевлаштування або за посиланням - дуже рідко прямо з вулиці.

Привіт люди

STM роботу сайт працює, jobs.st.com

Але дуже рідко ви отримаєте виклику, завантаживши своє резюме в компанію сайти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back