Потужність лінії зв'язку та відправки сигналу через кабель shie

A

Annie

Guest
Привіт я хотів би дізнатися більше про те, сигнал може передаватися через екран кабелю? Був би вдячний, якщо хтось може дати мені вказівки щодо цього. Спасибі

Теми повідомлення та змістом це дві різні незв'язані речі. Потужність лінії зв'язку можна через такі пристрої, як, вироблені компанією HomePlug. Сигнали ж пройти через екрановані кабелі, таких як РФ Коаксіальний кабель для кабельного модему.

Я насправді є пара друзів розвиваються системи, як його в останній курсовому проекті році, як я чув, що вони намагаються зробити деякі модуляція з розширеним спектром, тому що ваш сигнал повинен бути достатньо низьким, не змінювати свої потужності приводу в кабелі , я постараюся на поговоріть з ними, але це звичай бути готова до кінця року, вони iunvestigating прямо зараз.

Привіт DarkJedi, могли б ви пояснити, "Ваш сигнал повинен бути достатньо низьким, не змінювати свої потужності приводу в кабелі" трохи?

Як я чув, і повинні зробити ampliyud сигналу, ви посилаєте через Powerline досить низько, щоб зробити 220Vac мінятися, причина це вплине на лінії електропередачі. Обидва сигнали додасть сам собі в тимчасовій області, якщо задаються може і я думаю, має бути defferend, кожен раз, коли ви будете мати нормальні лінії влада плюс ваш сигнал послати через лінії електропередачі. Зрозуміло? Сподіваюся, я пояснив досить добре

1-Принесіть окремим трансформатором для нього, для включення ур / передавач або трансивер цілющої 2-ур Модуляція сигналів в FM-3-Використовуйте Secoundry з трансформаторів і конденсаторів для desigred контуру. (Його добре тримати ур частоти arrond 30 ~ 40 кГц) 4-використання конденсаторів зв'язку для відправлення або отримаємо від сигналу Shaheers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back