Потрібна PCB розроблена і виготовлена

B

Bob_C

Guest
Привіт, я вимагаю PCB проектування та виготовлення. Початкові обсяги будуть до 20 на місяць протягом приблизно трьох місяців. Після цього число буде рости. Будь ласка, PM для більш докладної інформації. Боб

Привіт Bob_C, дайте мені знати ваші вимоги дизайну друкованої плати. Ми Багатошарові Висока швидкість Проектування ради. Питання цілісності сигналу піклуються. : D Ви можете зв'язатися зі мною через PM. Дякуємо.

Ми спеціалізується на роботі з закордонними компаніями, які шукають голими друкованої плати. Ми можемо надати PCB продукти наступним чином: * Прототип PCB / Швидкий поворот PCB * Малий обсяг друкованої плати * Спеціальні PCB * FPCB За додатковою інформацією, будь ласка, відвідайте наш сайт за адресою http://www.samway.net.cn/ , ми можемо бути PCB виготовлення прихильника в термін критичних за часом, вартості та якості ефект, якщо ваша компанія має на поточний проект і розпочати новий проект і готові OEM на Далекому Сході Азії. ми надішлемо Вам наші prodcution технології документ якщо ви відповісти, тому якщо у вас є будь-які зацікавлені голою плати співпрацювати з Вами, не могли б ви будь ласка зв'яжіться з нами. ysend ваш gerber.file, коли ви закінчите artwork.You можете зв'язатися з Джеффом

Привіт, Ви можете відвідати ww.fab-9.com, він може зустрів вашу вимагають. Спасибі

у нас є проект будинку ... вишліть Ваші вимоги .... ціна буде у нас найдешевший

Шановні пані / пане, ми великою компанією PCB в Китаї і ми пишемо, щоб висловити нашу зацікавленість у встановленні довгострокового і взаємовигідного партнерства бізнесу з вами в майбутньому. Ми пройшли ISO9001: 2000 і UL, і передові виробництва і тестування устаткування і техніки. Ми сподіваємося, що ваша ефективна аутсорсингу. Ми можемо забезпечити високу якість нашої друкованої плати / PCBA в гарною ціною, а також служби, які будуть корисні для Вас, щоб скоротити витрати і розширити ваш бізнес-сфери. Сподіваємося на співпрацю з вами. З повагою, Діна [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Привіт ви можете Visite http://www.pcb-chinese.com/ [/ URL...ошти] sales03@pcbzb.com [/ електронної пошти]

Привіт Боб, ми, FlyPCB, є Китай PCB джерел компанія в основному обличчям до закордонних клієнтів. Наша продукція охоплює наступні: * Маленький Прототип * Маса Об'єм * ІРЛП і Похований, Blind плат * Деякі спеціальні основі алюмінію, керамічних плит Для отримання додаткової інформації, спробуйте http://www.flypcb.com [/ URL ]

Шановний: Я є плати та FPC універсальне обслуговування працівників з Китаю, сподіваюся, що зможу допомогти вам у вашому бізнесі З повагою!

я можу вам допомогти.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано у 11:56 ---------- Попереднє повідомлення було в 11:53 ----------</span></span>
, якщо ваш друкованої плати дуже легко, я можу безкоштовно для вас.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Повідомлення додано об 11:58 ---------- Попереднє повідомлення було у 11:56 ----------</span></span>
мою електронну пошту .... tuzhiquan @ 126.com [електронної пошти] tuzhiquan@gmail.com [/Email] [листи] tuzhiquan@hotmail.com [/Email]

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення добавлено в 12:03 ---------- Попереднє повідомлення було об 11:58 ----------</span></span>
я використовувати програмне забезпечення колодки і інтонацію. мій exprience вісім років.

Привіт, я вимагаю PCB проектування та виготовлення. Початкові обсяги будуть до 20 на місяць протягом приблизно трьох місяців. Після цього число буде рости. Будь ласка, PM для більш докладної інформації. Боб
Wintak схем спеціалізується на виробництві високу точність і надійність 2-24 шарів друкованих плат, у тому числі ІРЛП, алюміній схем, плат високої частоти, важкі мідні, товсті золоті, і т.д. Ми були сертифіковані з UL, ISO9001: 2000, ISO14001, і TS16949.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано в 1:02 ---------- Попереднє повідомлення було в 00:56 ----------</span></span>
Це Carson.Xi від Wintak схеми технології Лтд - один з найбільш досвідчених виробників друкованих плат на півдні Китаю. Будь ласка, зв'яжіться зі мною! carson.xi (на) wintakpcb.com

Ми вдома дизайн друкованої плати. У нас є досвід, щоб desgin багатошарових друкованих плат фокусування цілісності сигналу, виробник, обмежень збірки. Зв'яжіться з нами [електронної пошти] macroPCBs@gmail.com [/ електронної пошти]

Мене звуть Білл і від глобального дизайну TECH ELECTRONICS, LTD в Китаї, який є постачальником для PCB і PCBA (OEM, ODM). У нас є 2 друкованих плат рослин, 1 смт рослин та 2 будинки дизайн. 1) 2 плати рослини можуть виробляти 500 тисяч квадратних метрів 2-12 шарів з 4 млн. на знак заготовок і виробництва 0,2 мм отвір. 2) 1 смт завод має 4 високошвидкісних виробничих лініях з щоденними вихід: 1,6 мільйонів фішок, які сумісні з 0402 і BGA pacakge сімей в різних високоточних компонентів мікро. 3) R & D команда дизайн будинків 3 лікарів, 8 майстрів, 28 студентів та 5 Junior коледжів. Надія може знайти спосіб, щоб співпрацювати з вами. Будь-яке питання, будь ласка, дайте мені знати. B.regards Білль-Хі (г), менеджер з продажу GLOBAL ДИЗАЙН TECH ELECTRONICS, LTD Адреса: No.8309, 3F, Парк програмного забезпечення, 16 Янцзи Road, New району, Усі, провінція Цзянсу, Китай. Тел :0086-510-81815570-8003 Факс :0086-510-85215510 M / P :0086-13814217566 Електронна пошта: bill@globaldesigntech.com Http: / / www.globaldesigntech.com./

Дорогий Боб, може бути, я можу допомогти вам Кевін # ausay.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back