Потрібна інформація з дистанційного навчання MS

A

Ankitajain

Guest
Привіт всім, я думаю, що ця група дійсно робить хорошу роботу в допомогу всім людям, щоб дізнатися information.Pl, Майте це відбувається. Я працюю на Oracle India Pvt ТОВ ( www.oracle.com ) і планують зробити MS за допомогою дистанційного навчання і організація повинна бути UGC замовною. Може хто-небудь будь ласка, діліться інформацією погляди, думки, пропозиції щодо коледжів, прийом і про корпоративних зв'язків з ними. Я б подивитися на BITS, Pilani ( http://www.bits-pilani.ac.in/dlp-home/aboutdlp/body_aboutdlp.html ) і розуміємо, що багато курсів пропонуються, але я думаю, тільки компанії, у списку є ті співробітники можуть взяти курс на it.And там, Oracle не вказаний. Як мені вступити з Oracle на цей курс. Будь-які ідеї. Може бути, я кинув занадто багато питань. Будь ласка, допоможіть мені зрозуміти. Це дійсно допомагає в цей момент. Завдяки Ankita

Я думаю, що немає інституту, який є recgnized по UGC надасть MS у відкритому mode.KSOU університету дасть М. Технологія ступеня в режимі відкритого, але це не по recgnized ні UGC або AICTE ..

Нещодавно я вчора бачив Аннамалай університету М. Технологія і ME курсів у Відкритому університеті mOde.Pls пройти it.I думаю, що прийшло в папери індусів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back