Потрібна схема або чіп зробити деякі магія

D

djalli

Guest
Я сигнали 1Volts з приблизно з дуже низькими частотами 0.5-5Hz.Чи можу я конвертувати їх у квадратні хвилі сигналів з тією ж частотою, як оригінального сигналу.
Наприклад, як:

-Якщо сигнал синусоїда 1volts з 2hz зробити на ouput квадратній хвилі також 2hz частоти або ---

-Якщо сигнал трикутник 1.2volts з 1.5hz зробити на ouput квадратній хвилі також 1.5hz частоти

Чи можна створити схему з нього або будь-який точністю IC саме для цієї мети там?

тисячі спасибі всім вам

Ви можете використовувати компаратор ОП AMP конфігурації з посиланням дорівнює 1Vpp виду.Якщо ви хочете більшої стабільності можна використовувати вікно компаратор ОП AMP конфігурації.

З повагою

Бомба писав:

Ви можете використовувати компаратор ОП AMP конфігурації з посиланням дорівнює 1Vpp виду.
Якщо ви хочете більшої стабільності можна використовувати вікно компаратор ОП AMP конфігурації.З повагою

Як я можу покращити його на низьких частотах?

Нижче 1Hz в якості вхідного сигналу I DONT отримати те, що я хочу на Vout внесок у ПОС чіпа.

Над що моя видобуток точно імпульсу.Я в тому числі 5Hz яка працює відмінно.1.jpg является самой ланцюга.2.jpg
І 3.jpg є моделювання.

Введення може бути також трикутної або будь-якого модульованого сигналу.

Дайте мені sone рад.Благодарю вас всіх.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Чи можна використовувати hysterisis компаратор збільшити SNR?

linxf2003 писав:

Чи можна використовувати hysterisis компаратор збільшити SNR?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back