Потрібна сліди / символи для SIM300 модуль в Altium

S

semelak1

Guest
Я будую схема, яка включає в себе SIM300C модуля. Я не можу знайти слід (або символів) для SIM300 модуль SIM-карти, і інші роз'єми для підключення модуля. Де я можу отримати сліди / символи для вищезгаданих частин?

Всі вони доступні в т SIM300 таблиці сама будь-якому випадку я маю право завантажувати 6pin сім-карти слід власника і дані якого роз'єм слід, а також. Я ВГА орел бібліотек як вир, якщо і необхідності я можу пошту з

Спасибі за відповідь і документи. Чи є у вас виникнуть ще Altium бібліотека деталей (що включає в себе як символ і слід) для власника SIM-карти і SIM300C?

[Цитата = semelak1] Спасибі за відповідь і документи. Чи є у вас виникнуть ще @ ltium бібліотека деталей (що включає в себе як символ і слід) для SIM-власника картки і SIM300C? [/ Цитата] Ну я використовую для мого орла друкованих плат проектування і нема використовувати @ ltium так я дона ВГА бібліотеки для @ ltium

Не могли б Ви частка бібліотеки орел / символ / наступ у вас є для SIM300 модуль або роз'єм SIM-картки?

[Цитата = semelak1] Не могли б Ви частка бібліотеки орел / символ / наступ у вас є для SIM300 модуль або роз'єм SIM-картки? [/ Цитата] Я не можу прикріпити. ЛБР файли можуть б, якщо й може GIV ур електронною поштою ID або поштою мені в [електронної пошти] vamsi.kodati @ gmail.com [/Email] я повинна пошти, який ви

Може хто-небудь, напишіть мені орел ЛБР файли для модуля SIM GPRS? Дякуємо Павло

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back