Потрібна порада для Final Рік

I

INS-ANI

Guest
Привіт всім, я студентка третього курсу BE-електроніки та телекомунікацій в Пуне, Індія. Я прошу вашої поради admist reccesion для підвищення мого майстерності і, отже, зробити крок у правильному напрямку. Я почну з моєю базові навички / Курси я зробив * Сертифікат в управління мережею, Linux база (Індійський інститут управління, Калькутта) * Мало Семінари з безпеки бездротової мережі. * Семінар по вбудований дизайн системи та основних додатків (Міжнародний Інститут Інформаційних Технологій, Пуна) 9one тиждень) * курс на високій швидкості дизайн друкованої плати (поки до кінця, і я ще завоювати довіру) * Проведення семінару з робототехніки в моєму коледжі події. Поряд з цим, у мене є можливість провести детальний семінар з Embedded проектування системи, деталі якої були прикріплені. Тепер, запит я прошу від вас .. 1) Які факультативні я повинен приймати в останній рік? Вбудовані системи, НВІС, силова електроніка, і т.д. 2) У якому полі мого остаточний проект року має бути зроблено? (Я припускаю, звичайно, деталі якого був прикріплений допоможе мені в мій останній проект року?) 3) Що ще можна зробити? Я прагну бути поміщені в основний компанії, що базується в Індії. Я дякую вам за ваше терпіння і час. Я сподіваюся, що ваші поради допоможуть мені прийняти правильне рішення в потрібний місяців.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back