Потрібна допомога

B

Blood_Midian

Guest
Привет всем
Я користувач FEKO програмного забезпечення.Чи можете ви дати мені кілька прикладів про оптимізацію антени або мікрополосковая.
Большое спасибо

Hihi
Чому ви мовчали?
PLZ допомогти мені, якщо ви можете
Спасибо

Здравствуйте, доданого нижче, будь-ласка, знайти два OptFEKO типові приклади, а також щоквартально новини,
пов'язані з оптимізацією EMSS по відношенню до речі.Сподіваюся, що це корисно.

Blood_Midian писав:

Привет всем

Я користувач FEKO програмного забезпечення.
Чи можете ви дати мені кілька прикладів про оптимізацію антени або мікрополосковая.

Большое спасибо

Про дякую вам, RayFeko.Здавалося ви знаєте FeKo дуже багато.Наша компанія має покупка Feko, але ми не брати участь у Feko'Training (оскільки надто далеко).Це програмне забезпечення є хорошим, і я хочу мати більше knowdelge з цього приводу.
Спасибо

Немає проблем, Blood_Midian.Де Ви знаходитесь?Якщо ви знаходитесь в
США або Канаді,
є дводенний навчальний курс по FEKO в APS-конференції в липні цього року в Нью-Мексико
http://www.emssusa.com/emssusa/events/FEKO_shortcourseNM2006.html

Там буде короткий половину робочого дня протягом антенні системи / малої дальності
радіозв'язку 2006 року у Вашингтоні, округ Колумбія, у вересні цього року в посиланням нижче.

http://www.antennasonline.com/ast_conf2006_workshops.htm

У посібнику з FEKO також дуже корисно.BTW, оскільки ваша компанія купила FEKO, ви повинні мати можливість отримати доступ до FEKO член районі, де ви можете завантажити багато хороших прикладів моделі.

Будь ласка, дайте мені знати, якщо вам потрібна додаткова інформація.Спасибо.

Blood_Midian писав:

Про дякую вам, RayFeko.
Здавалося ви знаєте FeKo дуже багато.
Наша компанія має покупка Feko, але ми не брати участь у Feko'Training (оскільки надто далеко).
Це програмне забезпечення є хорошим, і я хочу мати більше knowdelge з цього приводу.

Спасибо

Я з
В'єтнаму так я можу взяти участь у вашому класі ^ ^.Я читанні Feko керівництво щодня з прикладу.Але зараз,
я все ще є проблеми з CadFeko і EditFeko.Я розумію, наприклад, документ, але з CAD роботу робити мені важко ^ ^.
Чи можете ви дати мені кілька трюків.
А мого проекту складає близько антени,
тому все, що ми хочемо знати про антени проблеми (будівництво, оптимізації, місце в реальному середовищі).
Яке програмне забезпечення потрібно використовувати з Feko теж?
Я зустрітися Сема Кларка, і він дав мені документ занадто ^ ^

Дякуємо вам про вашу підтримку.Nice для задоволення я

Привіт RayFeko,

У ZIP-файл у програмі немає файлу проекту (тільки Prefeko файлів:
OptFEKO_Gain.pre
example_28.pre

Скажіть,
будь ласка ЕП архівний проект.

Большое вам спасибо.Надія, що дозволить більшій кількості людей.

. X.

Привіт Costox,

Я тільки що прийняв дивитися на стиснутому папку.Він містить наступне:
OptFEKO_Gain.pre
OptFEKO_Gain.opt
example_28.pre
example_28.opt

Тому в основному мова йде про двох OptFEKO приклади, і повинна бути завершена.Оскільки в нинішньому варіанті FEKO, оптимізацію процесу має бути зроблено. Предсессіонной файл, який є виключно побудований в EditFEKO (зокрема, вона не може бути створена в CADFEKO, так нет. Cfx файл із ними).

Будь ласка, дайте мені знати, якщо це не відповідь на Ваше запитання.Спасибо.

RayFeko,

Будь ласка ЕП геометрії файлів.Я не міг бачити модель структури,
які не мають Feko Геометрия файлів.

З Feko геометрії файлів, ваш проект може розглядатися всі варіанти Feko.

Привет.

Відкрито з EditFeko (Edit на ній теж),
а потім PostFeko їх бачити.Thx RayFeko.
У вас є який-небудь інший тип антени (pifa, патч, фільтри ...) від Feko.Могли б ви вислати ng_toan_thang (AT) yahoo.com?
Большое спасибо

Blood_Midian:

Мені дуже шкода.Я не бачу, де PostFeko.Тільки PreFeko, EditFeko і WinFeko.

Большое спасибо.
. X.

Ви відкриті. Предсессіонная з EditFeko.Редагувати їх і зберігати (як у хоче).Alt 2 = PreFeko.Потім Alt 3 = PostFeko.ви можете побачити їх на бар

Blood_Midian:

Він працює завдяки вам.

PreFeko Alt 2, потім WinFeko Alt 3.

Причиною вона не працює, перш ніж був обраний тому, що я: OptFEKO_Gain.pre

Спасибо.
. X.

Blood_Midian і costox,

Вибачте за затримку відповіді.Я був зайнятий з деякими іншими речами.Приємно, що ви, хлопці, вже зрозумів, як ці роботи.

---- Blood_Midian Я пошлю вам PIFA приклад побудований в CADFEKO незадовго до Вашої електронної пошти на Yahoo.Якщо ви не отримаєте її протягом 24 годин, будь ласка, дайте мені знати.Є багато прикладів FEKO грядет з FEKO установки в папці C: \ FEKO \ приклади \ cad_input і C: \ FEKO \ приклади \ text_input.Детальний опис цих прикладів можна знайти в exampleguide.pdf (C: \ FEKO \ DOC).

Крім того, на наведеній нижче посиланням, Ви можете побачити відео-демонстрації, як вони будують структури CADFEKO для резонансної діелектричної антени (DRA), спіральні індуктивності
і т.д. Він повинен бути дуже корисним.

http://www.feko.info/video_gallery.html----- Costox, здається, ваш FEKO версія не є актуальною.Якщо зміст
І підтримка залишається в силі, можна оновити до останньої версії FEKO Suite 5.1.1, яка включає в себе цілий ряд покращень.Крім того, Suite 5.2, як очікується, буде випущений влітку цього року, який буде мати набагато більше дружелюбним GUI до того часу.

Thx Ray.
Ive отримало файлів.Це дуже добре.Як у тебе це буде ^ ^ (якщо це не приватний).Може бути, я didn't запитати прихильника, але цей урок, дуже рідкісні.Завтра
я вийти офіс для мого боса (можливо 2 тижнів).Спасибо большое, і їм теж чекає 5.2.(Вже знаємо, що це ранок).
Для costox: U необхідно оновити Feko.Здається CadFeko більш корисним.
Побачимося скоро

Я використав FEKO 5.0.Вона має багато прикладів, але optfeko здається трохи важко вчитися.
І pifa антени можуть також лист, я хочу вивчити його!Большое спасибо.

Привіт RayFEKO, Costox і Blood_Midian,
Ваша інформація була корисною для мене.Спасибо.
Я використовую оцінці копії FEKO і він незабаром закінчується, але 've'nt вдалося отримати хороші результати для моєї початкової задачі.Я намагався проаналізувати отвір у поєднанні (Patch) антену за допомогою, наприклад, в FEKO студента cometition області (надається RayFEKO).Я намагаючись Н-формі діафрагми, але результатів я отримують не satsfactory.Я отримую ефективності антени становить близько 1,7%, а це означає, що існує занадто багато втрат.Ви можете допомогти мені, будь ласка, вирішити цю проблему, і може бути мені поради по formulars використовується для отримання розміри цієї структури.Я хочу використовувати підкладку з Епсілон R = 4.3 для обох (патч), і корми та частота 2GHz.Я додається *. заздалегідь файли, які я використовую.Я постарався за допомогою CADFEKO Але я отримую повідомлення про помилку, що Є немає збудження краю в моєму геометрії і тому я abandond його і використовували EDITFEKO.
прохання допомогти мені.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Привіт Kivet,

Якби вона була простою питання, я би дав вам відповідь негайно (якщо я знаю відповідь:).Однак, здається, модель займе більше часу, що у мене немає зараз,
так як ми дуже зайняті в ці два тижні.Вибачте за це.

Однак, оскільки ви FEKO оцінки, Ви повинні мати можливість отримати технічну підтримку від вашого дистриб'ютора.Якщо ви в Північній Америці, ви можете надіслати свої питання для feko_support (AT) emssusa.com.Якщо ви не впевнені у вашому дистриб'ютором, ви можете надіслати своє питання feko_support (AT) emss.co.za.

Большое спасибо и удачи!

Привіт, Rayfeko
Я хотів би оптимізувати антену на VSWR і ефективність більш широкий частотний range.How запрограммировать *. вибрати файл та *. заздалегідь file.Can ви дати мені кілька прикладів.
Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back