Потрібна допомога про циклонах FPGA, занадто високі поточні!

S

shishiker

Guest
Я спроектував acquisiton сигналу і система обробки на основі DSP (TMS320C6713) і FPGA (Altera циклон).Коли живлення ланцюга, загальною струму 0.55A хоча немає ні програми, запущеної в ПЛИС, ні в ЦГЗ.Інші пристрої, такі як A / D, SDRAM і флеш, не працюють, тільки харчування.Чому поточного такий високий?Більше того, коли прості програми Runing в FPGA, загальна струму 0.82A ~ 0.83A, коли прості програми Runing в ЦГЗ, загальна струму 0.72A ~ 0.73A.

Чи можете Ви мені допомогти?СПАСИБО!

Привіт shishiker,

Виконайте список енергоспоживанням для всіх активних частин на борту.Це може бути зроблено шляхом отпайкі частин або відключенням мережевого шпильки від джерела живлення кожної частини (можливо тільки якщо ви ще не прийняли це до уваги в ході макет фаза).Після цього ви можете зробити Різниця порівняння.
Є так багато можливих невдач або, можливо, високе енергоспоживання в порядку, тому що ви використовуєте деякі частини якого необхідно таку кількість енергії.
Це гарна практика для запуску нової ради дизайн для оснащення частин по одному і виміряти всю необхідну інформацію.Наприклад, перший блок живлення, FPGA другого, третього DSP,
Хіба ви уникнете, що два або більше IO шпильки водіння ту ж лінію?Хіба ви уникнете, що немає ніяких плаваючих матеріали?Поки що,
cube007

Здравствуйте, cube007

Дякуємо за вашу допомогу
Шкода, я не встановлені вимикачі для кожного енергоспоживання частин схеми, це моя вина.Коли живлення схеми, чіпи не гарячий, тільки трохи тепла, крім 5V до 3,3 силової перетворювальної трохи спекотно, і виході перетворювача є правом.

Пізніше, коли я можу завантажити програму FPGA, є нове явище.
Цього разу під час завантаження програми, я поставив всі невживані виведення три-заявив входи.Потім, коли програма Runing, системи зводиться до поточних 0.50A ~ 0.51a.Але коли немає програми Runing, нинішній прийти до 0.56A.Це так дивно, як новачок я не можу зрозуміти

Чи можете ви дати мені те, що шукали?
Ще раз спасибі!

shishiker

Привіт shishiker,

Для вирішення Вашої проблеми непросто.У вас є інший друкованої плати яких ISN T оснащений частин?Якщо так, ви можете припаяти перший блок живлення, FPGA, DSP і так далі.Після кожного кроку мера енергоспоживання.Для гарного аналізу дуже важливо, щоб з'ясувати, які частини вашого дизайну споживають дуже багато сил.Чи робили Ви теоретичного аналізу використовувалися компоненти?Що з теоретичними енергоспоживання?
З явищем у ваш проект з його легко сказати ПЛІС не працює правильно.Але це село також можливо, що є інший компонент, який ISN T працює правильно.
Ви казали про 5 В і 3,3 У харчування.А як щодо харчування 2.5V для основної ПЛІС.Я думаю, все Циклони необхідності 2.5V, може бути, може бути неправильним.

Поки що,
cube007

Здравствуйте, cube007

На щастя, у мене є ще чотири ПХД, і я роблю роботу, яку ви порадили, FPGA та DSP обидва важко припой для мене.

Для теоретичного споживання енергії, а тільки два SDRAMs в моїй схемі обійдеться набагато потужності (1W для кожної), але немає ніякої передачі даних між DSP і SDRAMs у моїй роботі зараз.І я виміряв струму новий PCB тільки одного пайка SDRAM, 12mA ~ 16мА.

ПЛИС в моїй схемі є 1.5V харчування для основного і 3.3V до 1.5V влада

Конвертор не жарко, мало тепла.

Спасибо!
shishiker

Привіт shishiker,

Звичайно пайки DSP і FPGA T ISN легко.З гарним обладнанням ви отримаєте хороший результат.Для тонкої частинами кроку я використовувати мікроскоп.З його допомогою Ви можете побачити всі подробиці вам потрібно.Може бути, є деякі не дуже добре припаяти контакти на іншій друкованій платі яка викликає шорти між деякими шпильки.Є так багато причин

Удачі,
cube007

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back