Потрібна допомога. призвело схема світла з виходом на включення / вимикання

Q

qrat

Guest
Я хотів би декілька порад щодо створення схеми для живлення світлодіодів 3-4 джамбо з 1,2 вольта виході при включенні і виключенні. Я хочу зробити два контури яка горить червоним світлодіодами (1.9-2.3 вольт) і одна для синіх світлодіодів (3.2-3.6 вольт). Мені також потрібен для виведення 1,2 вольта сигнал, коли світло вмикається і вимикається. Будь-які радять буде прийнята з вдячністю.

Подивіться в Google для Джоуля схема злодій. Вона висвітлює один світлодіод (будь-яка напруга одного) тьмяно від 1,2 елементна батарея. Мій сонячні ліхтарі сад використовувати його, а іншої схеми, яка схожа, але вони також світло одного світлодіода тьмяно.

Дякуємо. Я можу світло привів, але мені потрібно, щоб мати можливість включити підрахувати ланцюга, коли привів включений і вимкнути його, коли привів вимкнений. Тимчасові схеми повинна бути завершена для запуску і зупинки. Вона тікає 1.2v.

Використання ланцюга напруги StepUp і лічильник 74HCxxxx, яка працює з живлення нижче, ніж 2,0.

Я намагаюся зробити таймерів (6) для страйкболу турніру. Кожен модуль має два countup таймери, по одному для кожної команди (червоний і синій). Коли червоний таймер активується червоний світлодіод загоряється, щоб показати червоний команда управління. Синя команда буде вимкнути таймер червоний і дозволите таймер освітлення синього до синього світлодіода. Лічильників буде активовано, і підрахувати, коли відповідні команди управління пристроєм. У кінці гри, які коли-небудь з команд не контролювала таймер (и) довга виграє. У мене дуже обмежений електронікою досвідом. Я можу зробити, щоб робота (пайка, т.д.), але не знаю / зрозуміти теорію. Я провів невелике дослідження і виявили, 555 таймерів, але я не міг знайти дисплеїв. Я знайшов кілька недорогих таймери кухня з великими дисплеями. Для запуску та зупинки таймера це просто необхідно завершити ланцюг, 1.2v. Мій початковий план, щоб знайти точку на борту, який влада поки він розраховував і використовувати його для включення світлодіода, невдалими. Мені потрібно знайти спосіб, щоб включити призвело і запустити таймер, потім вимкніть призвело і зупинки таймера. Світлодіоди ~ 3v і таймер 1.2v. Таймер запускається і зупиняється, заповнивши ланцюга (миттєва), вогні вкл / викл. Якщо б ви могли допомогти йому буде прийнята з вдячністю або якщо є краще місце, щоб піти, дайте мені знати. Дякуємо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back