Потрібна допомога по АТ / і / D конвертер

D

diegoisra

Guest
Мені потрібно, щоб дизайн оголошення / і / D конвертер, і я не знаю, що easyest спосіб зробити це.

Вам необхідно знайти інформацію про АЦП і ЦАП на цьому сайті. Є деякий тип перетворювача сигналу ніби як oversamples, дельта-сигма .... Читати книгу: конвертер даних у галузі зв'язку (завантажити безкоштовно на цьому сайті) або деякі інші книги. Багато документ обговорює цю тему. Але насправді, ви повинні визначає, скільки біт даних перетворювача, робочої частоти, необхідні SNR, що КМОП-технології використовуються для дизайну ... Якщо вам потрібна тільки імітація, як мій погляд, ви можете використовувати Matlab це зручність.

Зверніться до аналогових інтегральних схем Девід Мартін.

Найпростіший спосіб? найпростіше Flash ADC (2 ^ N компараторів, кожен порівняння Vinput до його власної натисніть на резистор дільника) Найпростіший ЦАП R-2R ЦАП. Google-небудь з цих умов, і ви знайдете багато інформації. як спалах АЦП і R-2R ЦАП мають суттєві недоліки в зв'язку з тим, що вони є "грубої сили" підходів. важких успіхи були досягнуті в 1) скорочення числа компараторів АЦП від 2 ^ N, щоб значно нижче. і 2) підвищення якості ЦАП (INL / DNL), включаючи глюк енергії при переході кодів. але ... Кожен метод має це місце. НЕ АЦП швидше, ніж флеш, тому швидке АЦП в світі як і раніше спалахом і не КСР простіше, ніж R-2R (з 65536 компараторів для 16-бітових ха-ха!) - навіть Максим і зв'язок використовувати R-2R ще. так що це залежить від вас. Багато навчання необхідно освоїти кожен новий рівень складності - те, що продуктивність вам потрібно? Ваш перший addac не збирається побити рекорди будь-якому світі так чи інакше, так простіше, тим краще я сказати. принаймні так у вас є хороший шанс це працює перший раз!

Також ви можете знайти книги по кістці центр, який обговорить АЦП докладно

Я не знайомий з цим форумом, так ви можете розповісти мені, як завантажити "конвертор даних в комунікації". [Цитата = hoangthanhtung] Вам необхідно знайти інформацію про АЦП і ЦАП на цьому сайті. Є деякий тип перетворювача сигналу ніби як oversamples, дельта-сигма .... Читати книгу: конвертер даних у галузі зв'язку (завантажити безкоштовно на цьому сайті) або деякі інші книги. Багато документ обговорює цю тему. Але насправді, ви повинні визначає, скільки біт даних перетворювача, робочої частоти, необхідні SNR, що КМОП-технології використовуються для дизайну ... Якщо вам потрібна тільки імітація, як мій погляд, ви можете використовувати Matlab це зручність. [/Quote]

Multislope інтегратор АЦП, аж до 28 біт дозвіл. Хтось знає про це в цьому форумі?

Я думаю, він повинен залежить від applciation АЦП ви використовуєте. Концепція проста, але ті maynot дизайн так легко.

Як мій друг сказав, що в попередніх повідомленнях, це залежить від програми. Є багато типів A / D і D /. Вони відрізняються в чому, швидкість перетворення і будівництва. Швидкість перетворення є найбільш важливим фактором, який слід враховувати при вибравши / D або D / A. / D Flash тип швидким. Простий спосіб undersatand їх Appliction є модем в комп'ютер, який використовується для підключення Інтернету для комутованого типу. Це Convers аналоговий сигнал (телефонної лінії) на цифрові (у комп'ютері), так як комп'ютер має справу тільки з цифровими сигналами (години). Лещата cersa також застосовується. Багато книжок доступний на amazon.com і занадто багато сайтів в Інтернеті можна знайти які мають величезний інформацію та опис / D і D /.

Обидва АЦП і ЦАП, класифікуються як швидкість і дозвіл. Flash тип швидко, але низьким біт (повинно бути 5-біт-менш, так як він буде використовувати 2 ^ N компаратора для порівняння для створення біт. Крім того, аналогові сторони (компаратора / ОУ), Є деякі цифровий блок для декодування в реальні трохи і інший блок, щоб запобігти неправильні результати. Висока роздільна здатність АЦП / ЦАП (зазвичай 10 біт до) є usaully accoplished через низьку швидкість, наприклад. передискретизації сигма-дельта АЦП / ЦАП. Одним словом, використовуйте час, щоб зрозуміти резолюції. У цьому вид топології, двох розділів зосереджені, модулятор і проріджування фільтра. модулятор генерує потоки бітів, проріджування, щоб вийняти небагато для результатів. bewteen Є трубопровід заснований АЦП, ток-керма КСР, SAR АЦП заснований, що складаються заснований АЦП. наприклад, для розробки АЦП / ЦАП, хороший Opamp необхідність. швидкість, лінійність, і шум повинен бути компроміс при проектуванні OPAMP. Це велика тема. Надія хтось же, як і раніше.

Читати Разаві книги і деякі IEEE папери про це.

привіт electronrancher може і скажіть мені, як приєднатися до кістки центром тому що мені потрібно книг, які мають докладний опис АЦП

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back