Потрібна допомога з рішенням рівняння!

D

doubledragon

Guest
Що рівняння вирішувати (потужність 3) це? S ^ 3 0,7 S ^ 2-0.05 ^ S +1

Ви можете використовувати MATLAB р = [1 0,7 -0,05 1], г = коріння (р)

[Цитата = Цезар] ви можете використовувати MATLAB р = [1 0,7 -0,05 1], г = коріння (р) [/ цитата] Так, але мені потрібно вирішити, вручну. будь-який інший метод?

якщо я вас розумію і ви хочете чинником цього терміна. якщо ви дійсно означає, що ви написали там тоді я не можу вам допомогти, тому, що його не многочлен з "-0,05 ^ S" (далі не читати, якщо це так )...... але якщо ви означає замість "-0,05 * S ^ 1", то це може бути вирішена. Ви можете спробувати зробити це, беручи в якості многочлена (SA) * (сб) * (підшкірно) розрахувати і порівняти коефіцієнти, ви отримуєте систему нелінійних рівнянь, але є й алгоритм для рішення кубічного рівняння, його не так коротке, як в квадратичному випадку, але це працює, спробуйте так: http://mathworld.wolfram.com/CubicFormula.html

якщо у нас є eqution такий х ^ 3 + а1х ^ 2 + а2х + а3 = 0 має три корені (R1, R2, R3) (х-r1) (х-r2) (х-r3) r1 + r2 + r3 =- a1 + r1r2 r2r3 + r1r3 = a2 a3 r1r2r3 =- Ви також можете вирішити будь-яке рівняння в третього ступеня методом карданних Ви також можете вирішити будь-яке рівняння в четвертого ступеня ferary метод

за влада 3 рівняння ... основному я намагаюся це два перших (х-1) і (х +1) ... Тоді X-2, то х-3 .... для цілочисельних коренів ... потім зменшити потужність 3 рівняння квадратне рівняння ... то він може вирішити б ... х = 1 і -1 основному це корінь ....: Р зр

doubledragon, як Цезар припускає, використовуйте метод Кардано. Цей метод докладно описані в книзі "КПР Stanbdard математичними таблицями» і в Беррінгтон "Довідник математичних таблиць і формул». Mehtod для вирішення четвертому рівнянь другого порядку також описується. Як ви знаєте, 4-го порядку є вищою метою для яких euation закритій формі розчину існує. Крім того, я впевнений, що пошук Google на карданний дасть декілька хітів. З повагою, Kral

Я постараюся Карданний метод рішення потужністю 3 та подяку всім від і

W може Використання чисельних методів шляхом проб і помилок

пит = [1 +0,7 -0,05 1]; ден = [1], [г, р] = tf2zp (Num, ден) Zplane (Num, ден) широко використовується в DSP для Z-перетворення (MATLAB) це дасть і. нулі +, якщо будь-екв. має enominator, це дасть як його poles.it буде сюжет він також

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back