Потрібна допомога з розумінням підсилювач

J

joensd

Guest
Привіт, у мене є такі широкосмуговий підсилювач потужності 400M-1G, що мені потрібно зворотне проектування роду і проблеми розрахунку імпедансу. Я розумію, що коаксіальний кабель трансформаторів (Zo = 10ohms) розібратися в основних коефіцієнта трансформації, але все ж транзистор (LB401) має ємнісний і індуктивний вхід вихід. Ось де я не можу бачити, як це правильно підібрані. Будь-які натяки на вирішення цієї проблеми? У мене ADS доступні речі. Значення в і вихідний опір транзистора є: @ 500 м в :2.0-j6 0,4 і OUT: 6.2 + j1.6 @ 750M IN: 1.4 + j4.4 і OUT: 4.2 + j4.0 @ 1G В :1.4-J3 0,6 і OUT: 2.0 + j6.8 Спасибі за майбутнє Йенса

Так, я знаю, що статті, але до сих пір не розумію, як він розраховує. Я хотів би насправді обчислити його на папері, якщо це можливо, щоб повністю реорганізувати. Я збираюся зв'язатися з Polyfet скоро так чи інакше, викликають версії пов'язані з іншою. Схема Я відправив безпосередньо від одного з інженерів Polyfet. Danke! Вітає Йенса

Привіт, Йенс, перегляд тісно схема фото з tb207 щодо застосування показує, що це більш рівними "V2" схему по Вашому посиланню, а не версії з додатком записки. Ви можете визначити 100 Ом зворотного дротяний "резисторів", а також 10 тис. ворота до землі резистор, хоча це значення не має бути помітний вплив і може бути просто опущені, на мій погляд. Це дивне значення було причиною, чому я розглядав інші схеми більш правдоподібним на перший погляд. Тепер я думаю, polyfet інженера можуть бути праві. Ймовірно, частина значення були змінені шляхом проб і помилок, в результаті чого "V2" схемою. Найбільш важливою відмінністю є п'ятнадцятим напівтверді для виведення лінії трансформатора порівняно з 10 Ом в "V2" схема, але це може бути і малюнок помилки. Взагалі я бачу, що короткий (<λ / 4) трансформатор лінії є індуктивним і може - в спрощеному вигляді - компенсації ємнісного опору воріт. При порівнянні з опором даних LB401 дані, ви повинні також розглянути додаткові RLC зворотного зв'язку. На жаль, не S11/S22 дані наведені на схемі, таким чином, ви не можете знати якість відповідності. Потужність посилення однак, здається, схоже на таблицю значень. З повагою, Франк

Велике спасибі за ваші поради. Я didn'know RC-зворотного зв'язку змінить опір матчу. Я буду дивитися на це. Що стосується версії: Так, схоже проб і помилок я теж. Інженер сказав, що не бере участь моделювання, і я також думаю, вони вирішують їх в підсилювачах аналогічним чином. 10k опір шунта ворота справді не потрібні. Зазвичай вони використовують 10-20Ohms тут втратами матчу. Я намагався низькі значення, коли у мене були проблеми з підсилювачем, але це було пов'язано з дротяний резистор занадто індуктивні і створення colpits генератора. Grüße AUS Gladbeck Йенса

Доброго Jens, не можу сказати, наскільки сильно впливає на зворотному зв'язку імпедансу, але це, звичайно, не неістотно. В існуючій схемі, індуктивність дротяний резистор повинні бути відомі. Ще один момент, щоб розглянути: довжина лінії відрізняються від значення, записані в tb207. Я бачу, ≈ 1.2 "для введення і ≈ 1,55" для вихідного трансформатора з фотографією. Це, здається, і серед емпірично зміна параметрів ланцюга. Для аналізу схем, 4:1 трансформатор лінії можна розглядати як ідеальну лінію передачі паралельно з індуктор утворений зовнішній цикл диригента над землею літака. Коаксіальний до площини відстань таким чином, також впливає на опір відносин. З найкращими побажаннями / Gruß AUS Бохум, Франк

Привіт Франк, сподіваюся, ви не звертайте на мене просять більше запитань: Я припускаю, що Ви оцінили прибуток просто від крутизни значення в таблиці і опір T2 і зневага L2 (так ~ 27 або 14dB)? Що стосується розрахунку відповідності: Ви знаєте, літератури, який охоплює це? Я думав, у мене є хороші книги на цю тему (Sevick, Гребенников, Траско статті), але жоден з них насправді розраховує її досить точно. Ви працюєте тут, на місцевому рівні? Ви, здається, цілком вписуються в тему. З найкращими побажаннями Дженс

Привіт, Йенс, я а'т не знають того, ще розраховуються вигоди. Я в основному розглядає роботи ліній передачі і які параметри будуть би впливати на неї. Це може бути в основному моделюються зі спеціями або іншими інструментами, але особливо загальної індуктивності режим повинен бути оцінений і розрахований на 3-D інструмент магнетизм. Деякі параметри, наприклад, індуктивність резистора дротяний повинні бути також оцінюється або вимірюється від аналогічної частини. Наступним важливим моментом є, що я не впевнений, що транзистор параметри з таблиці досить точні. Ви не повинні нелінійних параметрів моделі, тільки малі параметри сигналу для даної операції точка. Але, наскільки точними вони були визначені в Polyfet? Якби вони були виміряні за допомогою стандартних analysator мережі, опір рівні, особливо на вході далекі 50 Ом відповідності, помилки висота. Мій висновок не слід очікувати занадто багато від моделювання і розрахунків. Нарешті, я повинен зізнатися, що я в даний час не працює з додатками радіочастотної потужності, мої зв'язки в РФ практично малого сигналу і тимчасової області широкосмугових імпульсних і лінійних appplications. Але я також був джерелом магнетронного в аналітичний інструмент або був enaged з випробувальним обладнанням RFID. З повагою, Франк

Величезне спасибі Frank. Ваше розуміння дійсно допомогли виправити мої, як і раніше наївно думки з цього питання. З найкращими побажаннями Дженс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back