Потрібна допомога з написання. INI файл для встановлення пристрою в XP

G

Guest

Guest
Здравствуйте, довга історія, але я в основному у водія: dol_cctv.dll для пристрою .., Але не мають setup.ini або будь-який XP шукає, щоб встановити драйвер.Тому мені потрібно написати 1.Наскільки важко або неможливо з нашими більше дізнатися про це обладнанні?

Вибачте за можливо вдаватися пост, але я думаю, люди тут знають про настановні файли для XP, так як вони отримують хомбрю для роботи з XP (як я зробив набагато раніше, але забув)

спасибі!

Ви можете побачити:
(Є пояснити про wirtes INI-файл)

http://techheadaches.blogspot.com/2006/07/bootini-file-in-windows-2000-xp-server.html

хм ..цікаве ..можливо, єдиним. INI приклад, який не буде працювати: / ха ..спасибі за інформацію, хоча!Я хотів від більш конкретних ..

Мені потрібна допомога з написання. INI-файл, додати / видалити апаратних буде використовувати для установки драйверів.

ідеї?

Як я розумію, Ви повинні написати. INF (не. INI-файл) для додавання / видалення драйвера.Я не знаю, можливо це чи ні, але деяку інформацію можна знайти в розділі "Програмування Microsoft Windows Driver Model 'У. Вони-в гол.15.

З повагою,
Комплект

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back