Потрібна допомога з моделювання макет пост

W

walker5678

Guest
Я проектування повністю диференційний підсилювач, і знайшов це марно приймати попередні макета моделювання на такі характеристики, як CMRR, PSRR, від установки і так далі, так як у схемі, дві руки підсилювач завжди відповідає також і моделювання Результат завжди дуже добре.Так що я хочу зайняти пост-макету моделювання.Я використовую інструменти virtuso каденцію.
Чи може хто-небудь дати деякі вказівки про те, як прийняти план моделювання після роботи, наприклад, НПС, PRE, і так далі.Чи є які-якого матеріалу з даної теми?

спасибі заздалегідь.
Останній раз редагувався walker5678 Март 07 2007 5:18; редагувалось 1 раз в загальній складності

Для моделювання макета стовп, то ви можете витягти паразитних Вашого макета через кілька екстрактор, як STAR RC або Паскаль ... ну, як ви працюєте з дизайн аналогових, краще використовувати 3D-екстрактор, як Паскаль, який дасть вам точну картину паразитних участь у вашому дизайні ..Екстрактор інструмент повинен GDS і ваша схема списку з'єднань в якості внеску разом з технологією файлів ..У видобутку і отримати ЖФЕ списку з'єднань (макет паразитарних вилучення списку з'єднань).Використання ЖФЕ Netlist як моделювання ланцюгів.Feed на будь-який тренажері hspice, hsim т.д., а також перевірити свої результати.Ви можете перевірити за Synopsys сайт STAR RC

Привіт ходунки
можна моделювати з першого заданого невідповідності з пристроїв в схемі.Це дає Вам можливість отримувати інформацію, наскільки результати будуть змінені, якщо остаточне кремнію має такий ефект невідповідності.Ви також можете запустити Монте-Карло моделювання щоб зміни вихідного процесу.За повідомленням видобутку макет, якщо ви зробили матчу і в пристрої, я не бачу будь-яких шансів у отримають невідповідність результатів, а також макет ідеального малюнка.З Coz, якщо ви малюєте погано, як правило, мають паразитної зв'язку RC, змінного струму роботи будуть відображені.

Велику частину часу Закону про держзакупівлі калібру використовувати XRC або Star-RCXT як інструмент для цього паразитичного видобутку.Ви повинні отримати ITF файли з ливарних або деяких їх базі мати уявлення шару, а потім підключається до калібру зірки rcxt запустити макет видобутку, тобто списку з'єднань з паразитних RC, підключіть його до тренажера, ви отримали результати.Будьте обережні, після somtimes макета списку з'єднань може зіпсувати ваші моделювання з-за деяких обірваних мереж, які не ініціалізовано.

Проблема приголомшливий з пристрою є те, що при низькій напрузі (2.5V) PSRR зниження очевидно, що при Vdd = 5В, PSRR = 70 ~ 80 дБ, що є нормальним, але при VDD = 2.5V PSRR = 50 ~ 60dB.В іншій слово, невідповідність не є очевидним, коли напруга живлення достатньо, але, коли напруження мало, невідповідність з'явиться.Але попередньо макет моделювання не може показати, як це невідповідність відбувається при VDD = 2.5V, тому я прийняти рішення про проведення моделювання макета пост, щоб перевірити, що трапилося, коли напруження було знижено до 2.5V.

Тепер наша компанія має тільки ДРАКУЛА файли для цього процесу, так, може бути, я буду першою спробі використовувати ДРАКУЛА ...

Зазвичай, якщо хто-то з викладенням diffamp, і вони знають, що вони роблять, диференціальні транзисторів і навантаження добре підібрані.Я думаю, що найголовніше вам не вистачає це транзистор із-за невідповідності процесу / фото варіації.Ви не будете отримувати це від паразитних витяги з макета.Спробуйте знайти те, що невідповідність транзисторів для Вашої технології і моделювання їх на 2.5V

Привіт ходунки

Коли у зробив моделювання на VDD = 2.5V, як ваш запас на VDS в порівнянні з VDS (РБ), чи буде шанси деякі з ваших транзисторів зворушливо лінійних / насиченість регіону, які колись там неправильно матч у процесі, в реальному кремнію, деякі транзистори не насичений.Я думаю, ви повинні працювати для ділянки для PSRR проти VDD від 2,0 В до 5,5 В, щоб перевірити на розі це відбудеться, потім перевірити моделювання для кутових справи.U можна зробити простий введення компенсувати вимірювання перевірити неправильного введення матчу з пар екстраполювати якщо це може бути сталося з іншими транзисторами.Підключіть обидва входи в VCM і виміряти VOUT перевірити зміщення, ви повинні знати, як неправильно матч коливаєтьсяДодано після 10 хвилин:Привіт ходунки,

Щось викликає мене, чому ви думаєте, що деградація відбувається PSRR форму неправильного матчу?
Я думаю, що неправильно матч повинен бути досить постійною величиною, яка не залежить від VDD.Таким чином, ваше здогадатися з неправильного матч не може бути правильним.
Для зміни PSRR, WRT VDD, в AC мудрий, PSRR = VOUT (змінити) / VDD (зміна), тому він не залежить від абсолютної VDD.У реальному випадку, це, як схема виконує по-різному різних VDD, так чому ж ваші ланцюгу змін у виконанні з різними VDD?воно має бути що-н з Ваших Серкут, який не може бути визнано недійсним у таких низьких VDD.Так Pls робити перевірити ланцюг, якщо він дійсно може працювати в таких низької напруги.Б'юся об заклад, ви використовуєте товсті транзисторів оксиду зробити свій дизайн, тому що ви працюєте на 5V і в цей час ви працюєте на 2.5V, які, як правило, для тонких пристроїв, тому транзисторів Т. ваш вже більше, і, отже, вам потрібно більше різниця на VDS бути насиченим, якщо ваша схема має cascoded структури, може статися так, що ваші транзистори, ймовірно, відповідно до маргінальним область насичення.Якщо ваша схема чудово працює, перевірте ваші ланцюга зміщення, то, якщо він дійсно може працювати при таких низьких VDD.

Сподіваюся, що це може допомогти вам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back