Потрібна допомога з використанням testbench решітки програмного забезпечення

N

news

Guest
Nokia N900 to doskonały materiał do modyfikacji. Tym razem udało się w tym smartfonie zainstalować system Android Gingerbread (2.3). Co więcej, platforma Google pracuje stabilnie i zapewnia dostęp do wielu funkcji.

Read more...

Привіт усім, я використовую ispLEVER решітці напівпровідника стартер програмне забезпечення для роботи на проекті ПЛІС. Це мій перший проект ПЛІС, і я не знаю, як керувати функціонального моделювання та перевірити логіку, використовуючи шаблон VHDL. Я помістив шаблон VHDL, що програмне забезпечення генерується в слові і прикріпив її. Є три входи годинник, скидання й засувки. Є і 29 виходів. Вихід двійковій формі часу 0:00:000. Як і секундомір. Моя проблема в тому, що я не знаю, що додати до шаблону VHDL. Я повинен генерувати постійний тактового сигналу слід періодично скидається і клямка сигналів. Будь-яка допомога буде вдячний Заздалегідь дякую

Привіт там, кілька підказок: 1. Додати процес, який описує ваш годинник. 2. додати деякі стимули (затверджувати / де-стверджують, скидання і клямка) 3. подивіться на поведінку виходів

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back