Потрібна допомога з антеною (IE3D) [очень срочно PLZ]

A

Alberich

Guest
Привіт кожен,
Я спроектовані і імітіруемих одному діапазоні PIFA, який має resonnat frequnecy = 1.88 ГГц.та 18% ширини смуги, які роблять його покриття DCS PCS і DECT.
Справа в тому, що для всіх цих caractersitcs Я послався на VSWR і S11.А тепер, коли мій професор сіяти ньому він розповів мені, що воно було помилковим, і ця антена не застосовується, тому що він сказав, що ми повинні ставитися до імпедансной графіці.
Я впевнений, що те, що я це тільки тому, що це метод,
який використовується у всіх статтях я бачив.Син може будь-який
див. доданий файл і скажіть мені, якщо ця антена застосовна і у випадку мого методу вимірювання є справедливим.
Будь ласка, дуже терміново хлопці спасибі заздалегідь.
З повагою.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Привіт, Alberich:

Я перевірив її.Він є гарним дизайном.| S11 | досить низькою в широкому діапазоні частот.Як Сін стурбований, він близький до 50-ому в широкому діапазоні частот.Коли 50-му нормалізовано | S11 | знаходиться на низькому рівні, у Син повинен бути близький до 50-Ом.

Єдине, що можна поліпшити є використання автоматичної краю комірки.Він буде зробити більш точні результати.

З повагою,

Спасибо доктор Цзянь по УР Довідка
Справа в тому, що, як я можу пояснити, на мій професор, що цей проект є справедливим, він розповів мені, що в resonnance з Re (Зіна), повинні бути максимально, і він сказав, що resonnance я отримую те, що він називається "анти resonnance" і такі, як антена, не застосовні.
Правда я не знаю, що робити, я сказав йому, що до тих пір, поки | S11 | не менш це resonnance.і до тих пір, як я отримую до 2 VSWR це смуга шириною.
Так що якщо у вас одна відповідь на це,
було б здорово.

Для моделювання я chked АЕС Я роблю це близько 10%.і результати змін небагато, але це не є питанням.

Заздалегідь дякуємо.
З повагою

У мене така ж проблема, у резонанс F, R, не максимальний, а поруч з точкою F Рез, aproxi 5% я Макс Р, так що це прийнятно, завдяки заздалегідь н Цзянь!

Привіт, Alberich:

Я не думаю, що це необхідно для одержання R на максимальній на потрібну частоту.Нам просто потрібно мати гарний матч на частоті.Я не знаю, чому ваш професор вам необхідно отримати R на максимальній на резонансної частоті крапка.Більшість хороших антен не мають таких характеристик.Візьміть найпростіший антеною, тонкий дипольні антени в якості прикладу.Її R становить близько 73 Ом та X складає близько 0, коли Диполь довжина L складає близько 0.475 лямбда.Якщо ділянка частота відповіді R,
то монотонно increaseing до L наближається до однієї довжини хвилі.Тим не менше, її резонанс близько 0.475 лямбда є хорошим, і це відповідає приблизно 75 Ом.Це гарна антена.

Більшість антен 'reonances, так званих резонансов завантажений.На резонансу,
то максимальна R і нульової X не відбудеться, на тій же частоті.Я думаю, саме головне полягає в тому, що ви можете досягти бажаного R (зазвичай 50-му), з X = на частоті ви хочете.Це дійсно важливо, будь то в R на максимальній на частоті точки.При досягненні R = ZC і Х = 0 на частоті точки, ви отримаєте мінімум затухання і ваша антена досягнення найкращих ефективності та вигоди для даної конфігурації.

Привет.

до Alberich:
Я трохи бентежить ваше заяву.

Ви бачите, "анти-резонансний" означає паралельного резонансу, який забезпечує максимальну Р. Ваш проф.необхідні вам для досягнення максимальної R, хоча бажаючих звалища паралельного резонансу, як досягти цього?!Існує самостійно протиріччя у вашому заяві.

На мою думку, паралельний резонанс це не дуже хороша ситуація для належного функціонування антени,
взагалі кажучи, тому, що вони в основному мають занадто велику R буде відповідати загальним лініях харчування.Додано після 27 хвилин:Для прикладу, я додаю комплекс моделювання кривих тут.Зауважимо, що продуктивність в даному прикладі не оптимізовані, просто для ілюстрації.

В робочому стані вашого антена як навколо 2.7GHz в моєму прикладі, де також кращі відповідності з'являється.Зверніться до кривої імпеданс, ви можете побачити антена не є ані чисто паралельного резонансу ні серії резонанс.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back