A
Alberich
Guest
Привіт кожен,
Я спроектовані і імітіруемих одному діапазоні PIFA, який має resonnat frequnecy = 1.88 ГГц.та 18% ширини смуги, які роблять його покриття DCS PCS і DECT.
Справа в тому, що для всіх цих caractersitcs Я послався на VSWR і S11.А тепер, коли мій професор сіяти ньому він розповів мені, що воно було помилковим, і ця антена не застосовується, тому що він сказав, що ми повинні ставитися до імпедансной графіці.
Я впевнений, що те, що я це тільки тому, що це метод,
який використовується у всіх статтях я бачив.Син може будь-який
див. доданий файл і скажіть мені, якщо ця антена застосовна і у випадку мого методу вимірювання є справедливим.
Будь ласка, дуже терміново хлопці спасибі заздалегідь.
З повагою.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення
Я спроектовані і імітіруемих одному діапазоні PIFA, який має resonnat frequnecy = 1.88 ГГц.та 18% ширини смуги, які роблять його покриття DCS PCS і DECT.
Справа в тому, що для всіх цих caractersitcs Я послався на VSWR і S11.А тепер, коли мій професор сіяти ньому він розповів мені, що воно було помилковим, і ця антена не застосовується, тому що він сказав, що ми повинні ставитися до імпедансной графіці.
Я впевнений, що те, що я це тільки тому, що це метод,
який використовується у всіх статтях я бачив.Син може будь-який
див. доданий файл і скажіть мені, якщо ця антена застосовна і у випадку мого методу вимірювання є справедливим.
Будь ласка, дуже терміново хлопці спасибі заздалегідь.
З повагою.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення