Потрібна допомога для реалізації проекту ПІК

B

blackangel512

Guest
привіт кожен, я хочу, щоб почати проект випуску і мені потрібна допомога, моєю метою є створення апаратних використанням мікроконтролерів PIC той Controles камери в destance. У подробиці я хочу, що обладнання для Отримувати сигнал від sinsor проводів і відправити його на цифрову камеру лавірувати ПОС. його зовнішній вигляд схожий на TED проект, але дуже менше ідея. що саме мені потрібно (HD, SW) і де я почала с. спасибі багато.

привіт кожен, я хочу, щоб почати дипломного проекту і мені потрібна допомога, моєю метою є створення апаратних використанням мікроконтролерів PIC той Controles камери в destance. У подробиці я хочу, що обладнання для Отримувати сигнал від sinsor проводів і відправити його на цифрову камеру лавірувати ПОС. його зовнішній вигляд схожий на TED проект, але дуже менше ідея. що саме мені потрібно (HD, SW) і де я почала с. Величезне спасибі.
SW вам потрібно від Microchip MPLAB .... достатньо для компіляції та відлагодження програм для PIC це абсолютно безкоштовно, і ви можете завантажити його тут ... і багато підручник [URL = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName = en019469 і частина = SW007002] MPLAB інтегрована середовище розробки [/URL]

По-перше, вам потрібен потужний мікроконтроллер, принаймні 256 Кбайт оперативної пам'яті для обробки таких зображень. По-друге, потрібно з'ясувати, як ви збираєтеся інтерфейс камери на контролер (USB, послідовний порт, SPI ... і т.д.) По-третє, якщо ви говорите про це [URL = http://blog.ted.com / 2009/03/11/sixth_sense_pranav /] TED Блог | інтерв'ю Pranav Мистри, геній Шосте почуття [/URL], то, вам необхідно підключитися до Інтернету для отримання інформації про продукт в захоплене зображення. Розділіть ваш проект в суб-проектів, а почати робити свою домашню роботу з пошуку, як виконати кожне завдання. Удачи.

Thnx все, що було дуже корисно ... я скажу і про може прогресувати в цьому, я впевнений, буде Aske багато qustion пізніше, і я сподіваюся, і може допомогти мені більше Thnx againe

привіт! Перше підключення камери з ПОС maicrocontroller від порту USB, тепер, як для зчитування даних з камери і зберегти його (pictuers), то підключення модему до ПОС curcuit, як і яким чином шукати дані з камер в інтернет?

1 - Ви повинні будете мікроконтроллер з "Вбудований USB Host Controller", щоб мати можливість підключення USB-камери. Крім того, ви повинні реалізувати драйвер для камери в прошивці контролера. 2 - Вам потрібно буде виконати деякі Сортування му обробки для добування інформації, необхідної від фотографії, які ви отримали. 3 - Використання 3G/GPRS модуль / модем, підключення до Інтернет для пошуку необхідної інформації. Почніть з підключення камери до контролера. На мій погляд, це найважливіший крок. Удача

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back