Потрібна допомога в мозок комп'ютерний інтерфейс

H

hanukaran

Guest
PHP:
Привіт, мені потрібна допомога в моєму проекті. Мені потрібно розробити Sofware, який може розпізнавати та класифікувати brainwave.I думав хочемо розвивати програмне забезпечення, використовуючи новачок matlab.Im. Im навчання now.I вже знайшли ЕЕГ даних у форматі EDF і текстовому форматі. Чи може хтось привести мене до розробки цього проекту. Спасибі і зв'язку Prabakaran

Привіт prabakaran .. їм також робить мій проект на 2D рух курсор за допомогою ЕЕГ-сигналу .. може у PLS надати мені ці дані ЕЕГ? Thnx заздалегідь

привіт prabakaran .. їм також робить мій проект на 2D переміщення курсору використанням ЕЕГ-сигналу .. може у Прохання надати мені ці дані ЕЕГ? Thnx заздалегідь
я впевнений, брат ..... дайте мені докласти .... Я надаю the.edf даними і. Текстовий файл даних ..... anywat яку платформу використовують ..... ми можемо робити разом, якщо ви хочете .... :) .. якщо ви бажаєте ласка, додайте мене в facebook [листи] pravan@live.com [/Email] танків п стосується Prabakaran MUnusamy

привіт prabakaran я також хотів реалізувати інтерфейс мозок комп'ютера для декількох рух в MATLAB. б у плз, допоможіть мені, якщо і зробив це. щиро

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back