Потрібна допомога будівлю FM-передавач

D

devilgod

Guest
Привіт, хлопці, мене звуть devilgod, за останній місяць, я проводили дослідження по створенню FM-передавач. Я повний новачок. Я знайшов відео на YouTube, де цей хлопець зробив дерев'яну FM-передавач. m.youtube.com / дивитися? GL = US & HL = EN-GB і клієнт = MV-Google & V = DXhbGzdecHI & fulldescription = 1 Він виклали список речей, необхідних теж. Я купив речі з магазину. Список: - 1) 2N3904 транзистор Х 2. 2) 1nF керамічних конденсаторів. 3) 100nF керамічних конденсаторів. 4) 10pF керамічної кришкою. 5) 33pF керамічної кришкою. 6) 22nF керамічної кришкою. Х 2 7) 1-5p До 30p тріммер повітря. 8) 470 R резистора 9) 47K резистор 10) 10k резистор 11) 68k резистор 12) 1М резистор 13) 10 мм мікрофон 14) Антена 15) батареї плагина Тепер, коли я йшов тут, я не можу бачити те, що резистор і capacito він використовує. Кошти, що використовувати і де він вм'ятина навіть голос у відео. Так що я заплутався. Так хто-небудь може дати деяку інформацію, схему, щоб зробити FM-передавач з цих речей. БУДЬ ЛАСКА.

Схема спалахує час від then.When його на екрані паузу відео і спробувати скопіювати схему на листку паперу для подальшої роботи. Френк

привіт ... FM передавач схем існують у багатьох веб-сайтах. Просто виконайте пошук картинок Google "FM передавач схема схема", і ви отримаєте багато ..

Спасибі, хлопці, я вм'ятина бачити є CKT діаграму відео ....:) я буду пост, якщо я зіткнувся будь-яких проблем ...

Відкрито відео на регулярній сайті YouTube, відео призупинено в 00:58 і отримав наступний скріншот. Це має вам розпочати роботу. Якщо ви не знаєте, як читати резистор колірні коди групи, Google це і Є багато підручників. Це дійсно дуже просто, як тільки ви подивіться на відомих резистор і збігаються, це кольори / номера.

Я. я отримав скриншот .. але в цьому відео, Є конденсатор, написані на 223 на ньому. але у мене є конденсатор 203 написані на ній. так буде 203 буде працювати замість нього ...

Так, ви можете використовувати цей конденсатор. Не всі значення є критичними. Конденсатор код номер: 1-ий номер першою цифрою, другий номер другій цифри, третій номер числом нулів, щоб дати ємність в пФ (1pF = 10 -12 F) Ігнорувати будь-які літери - вони просто вказують на терпимість і номінальну напругу. : Посмішка: так, наприклад: 223 = засобами 22000pF 22nF і 203 засобів 20000pF = 20nF

Ще 1 питання, В цьому відео він використовував чотири витків. Чи можу я використовувати ручний котушки міді себе ... і як я можу зробити з 1 / 8 diamtere котушки в міру необхідності в цій схемі??

Так, Shure. Потреба мати тільки деякі емаль провід і 1 / 8 свердло ... : Посмішка: котушки намотані в один шар за допомогою свердла в якості обмотки формі. Ви можете використовувати 24-27 дріт, відвойованої у старого трансформатора, або зі старих відхилення телебачення. Якщо ви не можете знайти дріт, щоб переробити потрібно купити емаль покрита дротом, як в спеціалізовані магазини, що торгують "магнітом дроту" (також пошук магазинів, які спеціалізуються на перемотуванні електродвигунів). : Посмішка:
coil2.jpg

Привіт, хлопці мені потрібна допомога ... знову я побачив хлопця у відео не використовувати повітря тріммер, але він заявив, в частині, що використовуються .... так хто може сказати це Триммер дійсно необхідно ...

Ви повинні використовувати тріммер конденсатор для того, щоб подальші коригування частоти. За допомогою викрутки підходить для викрутки слот на тріммер конденсатора. Іноді, коли непридатних або зонд-носити викрутку використовується, настройка може бути ускладнене. Також за допомогою метал-викрутка робить ємність регулювання утруднена через паразитної ємності. Ідеально використовувати керамічну викрутку. : Посмішка:

Ви також можете налаштувати частоту, згинаючи котушки обмотки, менш зручно, звичайно.

але в цьому відео він вм'ятина використовувати тріммер повітря ... це ефект??

Ну, як початківців краще використовувати тріммер, більш легким для компенсації індуктивності варіацій. Невеликий викрутки або подібного інструменту потрібно регулювати тримери. Весь процес настройки вимагає багато терпіння, так як наявність вашої руки і інструмент буде трохи змінити ємність тріммер. Є FM-радіо поблизу частоти схеми і множини, де немає прийому. При подачі живлення на ланцюгу, почала налаштування тріммера, поки не знайдете потрібний момент. Пізніше, якщо прийом з радіо може бути втрачена в діапазоні кількох метрів, чим це, ймовірно, викликано неправильного регулювання частоти і ви слухаєте деякі гармоніки передавача замість центральної частоти. Другий раз спробувати поставити радіо далеко від замикання і підрегулювати.

У мене є питання ... У схемі, це показує, я повинен використовувати trimmmer паралельно конденсатор 33pF ... але тріммер має. 3 ноги .. тому там, де для підключення третьої один? і в цьому CKT, він сказав, щоб використовувати 9В батарею, я можу використовувати 3v акумулятор, чи буде він працювати?? і останнє запитання, як Knw, в якому частота ми знаходимося, означає, як встановити ... і хтозна, в яких ми tunned наш передавач??

Тример конденсатор складається з двох терміналів, підключених один до одного, і одна автономна. За цією схемою ви повинні тримати 9В джерела живлення. Остаточне регулювання частоти тріммер встановить передавач для FM-діапазону, 88 до 108 МГц. Як правило, це може зажадати використання частотомера РФ, а просто використовувати FM-радіо поруч ланцюг і почати налаштування тріммера, поки не знайдете потрібний момент.

За цією схемою ви повинні тримати 9В джерела живлення.
Це, ймовірно, працюватиме з 3V, з більш низьким виходом. Але ви повинні почати з 9В батареї. Якщо він працює, ви можете спробувати знизити поставки.

Я додав 9v адаптер для живлення ....[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Повідомлення добавлено в 14:41 ---------- Попереднє повідомлення було у 14:39 ----------[/SIZE] [/COLOR], але все ще нт Workin ... я хочу знати років робить конденсатори, резистори + позитивні і негативні сторони дійсності ефект. . bcoz я припаяні їх без Seein ...

Там може бути багато причин, чому схема не працює. Не бачачи, як ви зібрали його, ніхто не може знати. Ви повинні почати з перевірки ланцюга постійного рівня. Крім того, якщо ви вимірюєте напруга на базі транзистора осцилятора називають землю або ланцюга живлення струм, вони будуть незначно змінюватися в разі операційної осцилятора, якщо ви торкаєтеся антени вихід з пальцем.

Чи можемо ми побачити кілька фотографій передавач? Чи використовуєте ви короткі антени? Як ви перевіряєте передавач? Ви спробуйте налаштуватися також FM-приймач?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back