D
devilgod
Guest
Привіт, хлопці, мене звуть devilgod, за останній місяць, я проводили дослідження по створенню FM-передавач. Я повний новачок. Я знайшов відео на YouTube, де цей хлопець зробив дерев'яну FM-передавач. m.youtube.com / дивитися? GL = US & HL = EN-GB і клієнт = MV-Google & V = DXhbGzdecHI & fulldescription = 1 Він виклали список речей, необхідних теж. Я купив речі з магазину. Список: - 1) 2N3904 транзистор Х 2. 2) 1nF керамічних конденсаторів. 3) 100nF керамічних конденсаторів. 4) 10pF керамічної кришкою. 5) 33pF керамічної кришкою. 6) 22nF керамічної кришкою. Х 2 7) 1-5p До 30p тріммер повітря. 8) 470 R резистора 9) 47K резистор 10) 10k резистор 11) 68k резистор 12) 1М резистор 13) 10 мм мікрофон 14) Антена 15) батареї плагина Тепер, коли я йшов тут, я не можу бачити те, що резистор і capacito він використовує. Кошти, що використовувати і де він вм'ятина навіть голос у відео. Так що я заплутався. Так хто-небудь може дати деяку інформацію, схему, щоб зробити FM-передавач з цих речей. БУДЬ ЛАСКА.