Потрібна допомога! Читайте 64-бітний код Манчестер використанням PIC16F628A

C

chentzin

Guest
Хто-небудь є ідея про те, як читати 64 біт Манчестер коду з використанням PIC16F628A. Мені це потрібно терміново. Спасибі!

привіт, я зробив трохи роботи з "Манчестер (двофазних) кодування. Все залежить від DataRate, і що саме це "Манчестер даних" є. 628, наскільки я знаю, може управляти тільки 5MIPS. Крім того, ця структура пакету, або безперервному потоці? Якщо безперервно, вам доведеться зробити будь-якої обробки між бітами (Манчестер біт, не біт даних), яка призведе до скорочення DataRate Ви можете звертатися. Хоча, якщо ви плануєте "за зразок" вхідний потік, ще можна було прочитати про 110Кб / с Якщо його пульсуючий (пакети), то ви могли тільки що прочитав у, декодувати "на льоту", тобто: якщо ви отримуєте одну, то 0, то той "0" біт даних, і 0-1 є 1 . Іноді його навпаки. Простий цикл, який періодично читає, декодує і магазинів. Тоді, між пакетами ви можете робити що хочете з даними. Все, що нижче приблизно 500 Кб / с я думаю, що можна зробити. Я зробив це. Але я думаю, ви маєте на увазі в розумний DataRate (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back