Потрібна допомога! На мій остаточний проект року (я eleactronic холодець

I

icefish85

Guest
Хлопці, я WAN зробити домашньої автоматизації з боку використовується для керування телефоном з домашнього пристрою.

будь-яку ідею, як запустити його? було б краще, якщо б отримали посилання ^ ^

Спасибо ..

Перший навчитися як використовувати прийому та передачі модуля.Zigbee модулі здається, щоб бути популярним в ці дні.

Тоді навчитеся інтерфейс прийому та передачі модуля за допомогою ПІК UART.

Привіт,

Не могли б Ви розповісти мені, які сайти пропонують деякими знаннями з цим? Спасибо.

якщо я хочу використовувати Blue Tooth для контролю і домашнього пристрою необхідно, щоб дізнатися який саме??

Велике спасибі:)Додано через 7 хвилин:У мене тільки самі основні знання в області електроніки, і я сподіваюся, у мене можуть направляти через кроки зробити це.
то є що купити, щоб дізнатися, що перша .. і т.д.
спасибі,
Я прошу вибачення за мій англійська.

Так, я читав про телефон управління SIEMENS Я думаю, є нові технології в цій Feild.Якщо ви відвідаєте їх сайт я впевнений, ви будете мати чітке уявлення, щоб допомогти вам у вашому проекті

хмм .. я можу знати, як використовувати Bluetooth для керування пристроєм додому? ZigBee модуля полягає у створенні мережі тільки право? Де я можу навчитися використовувати ці технології, такі як ZigBee, TX, RX, і я повинен навчитися також ІЧ-приймач??

Дякую за допомогу:)Додано через 5 хвилин:Я перевірити на веб-сайті SIEMENS, але було тільки введення ... як програмних, так і апаратної частини на мене була бідною, тому що я ніколи не будь-який проект, перш ніж я тільки знаю, як усунення несправностей схеми ...

Я дійсно робити в новому проекті дуже сподіваюся, у хлопця може дати мені чітке керівництво ^ ^

Спасибо заранее ..

icefish85 пише:

У мене тільки самі основні знання в області електроніки, і я сподіваюся, у мене можуть направляти через кроки зробити це.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back