Потрібна для передачі даних у GPRS модуля налаштований як сервер

V

vdharan

Guest
Здравствуйте,
Я використовую SIM100S GSM / GPRS модулем.Цей модуль має можливість налаштувати його як сервер.Також Існує команду, щоб призначити номер порту приймати вхідні з'єднання, коли налаштований як сервер.
Коли я налаштувати його в якості сервера, і коли я прошу для адреси IP, це дає мені адресу IP, яким виділено на неї у постачальника послуг.

Тепер я хочу, щоб відкрити сокет для цього IP по присвоєним номером порту з іншого віддаленого комп'ютера в Інтернеті.Коли я намагаюся відкрити сокет, IAM з'являється повідомлення про помилку, як "Мережа недоступна".

Що я повинен зробити, щоб підключитися до пристрою і відправити дані?.Чи може дати мені одну пропозицію, щоб робити те ж саме.

Привіт
vdharan

Nie goszczą na pierwszych stronach tabloidów, rzadko goszczą w telewizji. Co innego w Sieci - tutaj blogerzy i dziennikarze skrzętnie notują każde ich zdanie. Mimo to dla przeciętnego internauty pozostają anonimowi. Oni, czyli najbardziej wpływowe osoby w światowym Internecie.

Read more...

Привіт, Ви змогли вирішити це.Я також планує будівництво аналогічної мережі і потребують допомоги в ініціюванні.

Привіт всім,
Я студент, інженер-комп'ютерник і мої старші проектом є проектування вбудований веб-сервер портативні пристрої за допомогою CS8900A.
і я збираю Infromation для цього ..
будь-яка допомога
Я із задоволенням ур контакт ..

Thank U

Більшість провайдерів послуги GPRS давати приватні IP для GPRS з'єднання.Це не RealWorld IP тому, хоча вона може бути легко використані як веб-клієнта, він не буде можливості використовувати як веб-сервера.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back