Потребуєте допомоги про HSPICE моделювання!

M

melodyseu

Guest
Привіт всім У мене є питання про HSPICE моделювання. Я намагаюся зробити перехідних моделювання з широкою змінної як вирок нижче:. Чан 0,1 N 100Н розгортки VIN 1 травня 0,5 питанням є те, що я хочу зробити аналіз Монте-Карло одночасно, так як структура списку з'єднань, коли мені потрібно мати два зачисток? Спасибі!

Спасибі за Вашу відповідь. Я хочу зробити перехідних моделювання з широкою змінної в кожному Монте-аналізу проб, я не хочу йти перехідних і радикальні моделювання. Так як я повинен робити? Ви будь ласка скажіть мені докладно про те, як структура його використання. Змінювати варіант? Спасибі.

привіт! I Got You. написати. змінювати команди (як показано) в нижній частині. писати після друку тому наступного разу він змінює вам дістатися до друку всіх зачисток параметра. Наприклад:. DC VIN 0В 5V 0,1 друку V (з) змінювати параметри W = L = 10U 1U або змінювати VGS 1 0 0,7 необхідно оголосити параметр W = 10U або L = 1U у верхній ..... коду до або після оголосити модель файлів. (Саме так ви не пропустіть їх) хе-хе. Ü зберігати холоднокровність! - Др.

Або ви можете використовувати ". Даних" для декількох параметрів радикальні!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back