Потреба в розробці Volt Meter (0:5) вольт

L

lion2020

Guest
я потребую дизайн для вольтметра і контролю вольт Робоча напруга попередження, якщо більш ніж 5volt необхідності (код файлу, файл Моделювання та розташування файлу)

PLS відвідайте [url = http://www.8051projects.net/downloads214.html] Завантажити / 8051 Проекти / Простий цифровий вольтметр використанням 8051: 8051 мікроконтролерів AVR PIC Проекти Проекти Навчання Ebooks Бібліотеки кодів [/URL] для вольтметра проекту і для управління використовувати LM317 як регульоване джерело живлення

та це вольтметр тільки для управління напругою ви повинні відвідати харчування за допомогою мікроконтролера AT89C2051 | Безкоштовний 8051 проектів мікроконтролерів [/URL]

не я потрібна проста конструкція

використанням мікроконтролера чи ні?

використанням мікроконтролера і 7seg

подякувати у мені потрібно файл коду

Ви вже отримали код вище сайт надає безкоштовний код тепер ви просто повинні працювати кілька годин на написання коду не хвилюйтеся, ми вам допоможемо, але ви повинні почати

Do U необхідності змінного або постійного струму вольтметр скажіть мені, я допоможу вам

Привіт, ось таблиця для ICL710X:
Intersil ICL7106 і ICL7107 є висока продуктивність, низьке енергоспоживання, 31 / 2 цифри / D перетворювачів. Сюди входять сім сегмент декодери, драйвера дисплея, посилання, і годинник. ICL7106 призначена для взаємодії з рідкокристалічним дисплеєм (LCD) і включає в себе мультиплексованих платі диска;. ICL7107 буде безпосередньо керувати світлом прилад розміром світлодіодним (LED) дисплей
Хтось шукав автономний вольтметр, так що я викопав таблицю. Все, що вам необхідно надати або сегментований 3 1 / 2 РК або світлодіодний і альта! У вас є повне вольтметра. Сподіваюся, що це інформація допомагає!

я думаю, lion2020 хоче побудувати вольтметр з використанням мікро контролер і 7seg так він / вона не може контролювати напругу від цього чіпа це тільки вольтметр

Тоді він не хоче, вольтметр, він хоче програмованих джерела постійного струму з 7-сегментний дисплей! Це два різних тварин повністю.

так саме він хоче програмований джерело живлення постійного струму з семи сегментний дисплей

Англійська кажучи, люди, розділені спільною мовою? :-D

вольтметр, це допоможе вам [URL = http://www.best-microcontroller-projects.com/lcd-volt-meter.html] простий ПІК РК вольтметр проекту. [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back