Поточний розподіл - E & H поле

I

ishtiaq

Guest
Хто-небудь може мені допомогти визначити E & H Область будь-яких нерегулярних тіла, отримавши розподіл струму через усе тіло. Pl відповідь мене, як я зайнятий проектом. Rgds і GIG, Іштіак

У вас є розподіл струму у всьому тілі (обсяг щільності струму)? Ви хочете, щоб Е і Н поля всередині або поза тілом? Якщо ви хочете отримати Е / Н всередині, ви можете використовувати інтерполяції. Зовні, ви можете використовувати інтегрування уздовж всієї поверхні тіла стосується

привіт Іштіак: Ви можете звернутися до розділу 3 "час гармонійних електромагнітних полів" професором "Харрінгтон", якщо Ви не відомо з equivalance і деякі необхідні теорій у цій темі, а потім написати код з MATLAB чи будь-яке інше програмне забезпечення, яке Ви віддаєте перевагу. Гудлак.

Мудрик, уважні і не переплутайте E / B областях, як виявив всередині і поза провідника (будь-якого форми). всередині провідника є невід'ємною через замкнуту поверхню, це Лоренца рівняння. поза провідника містить електромагнітні поля, які не розходяться в провідник (будь це дріт, літак, дивним будь-якої форми). це Хевісайда компонента. я думаю, що це також відноситься до Максвеллом як .. еммм ... "Струм зміщення" я вірю. Може здатися, що я даремно причіпки вас. але я думаю, що є велика різниця, що незабаром (у наступному році?) стають очевидними. Mr.Cool

Справді .., я думаю, проблема, описана в людини (або щось ще) піддається впливу електромагнітного поля довільній формі. Таким чином, людина / інше (щось неоднорідне і нерегулярних) є розкид. Завдяки наявності цієї неоднорідності, поля (всередині або зовні) він, мають різні значення, як раніше. У електромагнетизм дослідники використовують метод еквівалентності (див. Harrington) і визначимо еквівалентну густину струму (магнітні та електричні) на тілі (поверхневих течій), а також всередині тіла (обсяг струм). Проблема стає складнішою, тому що тіло дуже неоднорідний. Багато дослідників поєднують метод момент (введений в Харрінгтон Є. М. співтовариства) і метод кінцевих елементів. Зовні ми використовувати MoM і всередині ми використовуємо FEM стосується

ах .. нормально. Я бачу, вам просто потрібно визначити різницю між електромагнітних полів, які проходять через центр (наприклад) провідника проти електромагнітних полів, які подорожують по зовнішній поверхні провідника (скін-ефект?). я говорив про різницю між електромагнітних полів, подорожуючи в провіднику (внутрішня поверхня +) проти електромагнітних полів, які залишають джерела, але не отримують пов'язані в провіднику взагалі. це недівергентной частини електромагнітних полів. Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back