Поточна зондування від напруги зондування

T

tomph

Guest
Експерти там будь ласка, допоможіть мені пояснити:
Як струму зондування метод працює?
Яким напруга зондування метод працює?
(особливо в пам'яті дизайну)
Що Re переваги одного методу над іншим.
Велике спасибі
TomphДодано через 2 години 13 хвилин:Ніхто не працює в цій галузі ?!?!?

У середнього же механізм, який використовує в сенсі підсилювач пам'яті дизайн?
Існують різні значення поточного напруги зондування та зондування в інший додаток, якщо і використовувати їх у закритому циклі застосування, вони завжди сигнали зворотного зв'язку.якщо і використовувати їх у циклі відкритих додатків, вони служили в якості показника деякі "невідомий" об'єктів або пристроїв, які будуть порівнюватися з посиланням пізніше.

Напруга часто directly.curren зворотного ofter допомогою резистора Trans.voltage.I щоб думати

У середнього же механізм, який використовує в сенсі підсилювач пам'яті дизайн?Існують різні значення поточного напруги зондування та зондування в інший додаток, якщо і використовувати їх у закритому циклі застосування, вони завжди сигнали зворотного зв'язку.
якщо і використовувати їх у циклі відкритих додатків, вони служили в якості показника деякі "невідомий" об'єктів або пристроїв, які будуть порівнюватися з посиланням пізніше.Я Woking на флеш-пам'ять область (незалежна пам'ять).Для bitline зондування,
Я бачу зондування різними схемами, але не мають чіткого concetp з diffenrences
між поточним зондування і напруга зондування (статичний динамічний проти?!?)
Якщо ви знаєте які-небудь книги або статті на цю тему, будь ласка, дайте мені знати.
Велике спасибі

Цитата:

Я Woking на флеш-пам'ять область (незалежна пам'ять).
Для bitline зондування,

Я бачу зондування різними схемами, але не мають чіткого concetp з diffenrences

між поточним зондування і напруга зондування (статичний динамічний проти?!?)

Якщо ви знаєте які-небудь книги або статті на цю тему, будь ласка, дайте мені знати.

Велике спасибі

Звичайно, в замкнуту систему, поточні кошти зондування зразком сигналу струму і напруги зондування засобами зразком сигналу напруги.Але реакція Поточні зйомка відбувається швидше, ніж реакція напруги зондування.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back