E
eem2am
Guest
привіт, я роблю, ізольовані, в автономному режимі, один транзистор вперед конвертер для ~ 10 Вт. Я заповненням контуру після діодний міст так що мій вхідний шини постійного струму брижі від 170 В до 340 В. вторинних налаштований, щоб забезпечити постійний струм 1 А, так як це індикатор живлення. Я використовую поточний резистор, компаратор LM393 і 4N35 оптико на вторинній стороні. ШІМ-контролер MC34025. Насамперед у тестуванні я просто використав еквівалент навантаження на 10 Ом. Коли я привів до влади чинного резистор у вихідний контур вихідної напруги через 10 Ом було від 8 до 10 В, брижі при Т = 5 мс. Коли я привів до влади чинного резистор в петлі випрямляча вихідна напруга дуже мало рябь, і виглядає відмінно підходить для мого світлодіодів, так як це означає що добре і постійно. Тим не менш, з почуттям резистор, як це в циклі випрямляча, напруга була всього 7 вольт через 10 Ом. Ви знаєте, чому регулювання було набагато краще з почуттям резистор в контур випрямляча і це сумлінну спосіб зробити це?