Порівняйте аналогового введення в PIC18F452

S

Stavros84

Guest
Здравствуйте, я хочу дати аналоговий вхід для PIC18F452 від температури датчика або потенціометра. З кривої аналогового введення вхідних знайдете рівняння. Після цього я знайду зворотний цього рівняння, і я буду зберігати його в ПОС. І, нарешті, я хочу, щоб порівняти вхідний сигнал з результатом зворотного рівняння і зберігати його на зовнішню пам'ять, а потім відправити його на ЦАП. Хто-небудь знає, як я можу порівняти його?

Ви повинні мати запитав він трохи чітке .. Я сподіваюся, ви вже знайшли відповідь ..

Привіт exnol Я хочу зробити щось подібне до [URL = "http://www.anadigm.com/_doc/DB0223009-U210.pdf"] це [/URL] (див. першу сторінку) я ще раз спробувати знайти рішення з тими, думає, що я читав на цьому сайті, і якщо я не знайдете рішення, я спробую пояснити це краще.

Це швидше проблема програмування, ніж аналогові, я б подумав. Ви АЦП в PIC так що ви оцифрувати його і або розрахунку необхідної потужності або використовувати таблиці. Вам знадобиться зовнішній ЦАП на виході. Кіт.

Привіт Кіт Та я АЦП в PIC так я оцифровування аналогового введення і розрахунку з ПОС зворотного вхідного сигналу. Я зберігаю вихід на таблицю і відправити його на зовнішній ЦАП на виході. Щось на зразок, наприклад, в [URL = "http://www.anadigm.com/_doc/DB0223009-U210.pdf"] посилання [/URL]. Я зробив кілька випробувань сьогодні. Я думаю, що це працює, але з великою кількістю проблем. Вихід не трикутник як показано на малюнку 3 з веб-сайту, або він не як на малюнку 6. Я зроблю кілька тестів завтра. Може бути, у мене є проблема, коли я магазину (за винятком виходу ПОС) у таблиці.

Спробуйте просту таблицю першої (прямої лінії з нахилом -1, наприклад) буде легше для налагодження. Кіт

ОК Кіт велике спасибі. Ось фото з результатів, які я повинен був прийняти сьогодні.

Це складно бути впевненим, що я насправді дивіться, але ви, здається, прямий для першого кварталу сигналу - це те, що ви очікували? Кіт

Я так думаю, що вона повинна бути прямою (по діагоналі), як у першому кварталі або він повинен мати невеликі кроки, як [URL = "http://www.anadigm.com/_doc/DB0223009-U210.pdf"] Малюнок 6 [ / URL] Я не розумію, чому після першого кварталу цього йти аж до 0 вольт і повернутися для продовження лінії. Це я думаю, буде намагатися вирішувати завтра. Мені було цікаво, якщо вона повинна необхідність конденсатора (можливо, між аналоговим входом і ПОС) для вирішення проблеми. Так що я буду робити деякі випробування з конденсатором

Це більше схоже програмного забезпечення проблема для мене. Кіт

Я піду зараз, щоб перевірити його. Я боявся, що, можливо, була проблема програмного забезпечення. Може бути, після першого кварталу (лінії), не зберігати всі значення таблиці підстановки. Так, якщо в деяких становище адресу пошук в таблиці це не магазин що-небудь (так ми маємо 0 вольт), тому, можливо, це буде причиною того, що він йти до 0 вольт і повернутися назад. Велике спасибі Кіт за допомогу

Мені не вдалося знайти рішення ще. Я ще раз перевірити код і потенціометр, якщо він працює добре. Може бути, потенціометр "стрибок" кілька значень (наприклад, з 2,3 вольта йде до 2,6 Вольт), тому, можливо, це причина того, що я цього графіка. Я зробити розрахунок в Excel, і я вважаю, що вихід із зворотного, "стрибок" кілька значень (наприклад, з 2,3 йде на 2,6). Так що це причина того, що у мене є цей графічний тому що в деяких адресу таблицю не зберігати все що завгодно. Я не знаю, чи зможу я зробити що-то про це. Нарешті я знайти рішення. Це був програмований проблеми. Спасибі, Кіт за допомогу

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back