Порядок генератор дизайн

G

Global_Hawk

Guest
Привіт, я новачок в галузі електроніки .... Я проходив через якісь папери на осцилятор проектування до поточної конвеєрів. Я можу аналізувати ці схеми, але мені потрібно керівництва про те, як почати проектування такого осцилятора? Яка процедура, якщо я хочу дизайн осцилятора себе блоки, як поточний конвеєрів?

Доброго дня, я новачок в галузі електроніки .... Я проходив через якісь папери на осцилятор проектування до поточної конвеєрів. Я можу аналізувати ці схеми, але мені потрібно керівництва про те, як почати проектування такого осцилятора? Яка процедура, якщо я хочу дизайн осцилятора себе блоки, як поточний конвеєрів
У зв'язку з цим, у мене є дві рекомендації: .. 1) Ознайомитися з принципом CC (передача властивостей) 2) Постарайтеся зрозуміти Принцип проектування і рівняння, що описують CC осциляторів. Питання: Чи маєте ви знайти новий дизайн осцилятора або ви будете перебудовувати існуючі схеми?

Спасибі за відповідь! Я ще не впевнений, наскільки проектування нової схеми стурбований. Тим не менш, я з нетерпінням чекаю, щоб змінити існуючі схеми для поліпшення параметрів / зменшити компоненти і т.д. Я прочитав багато літератури про СЦ. Я постараюся зрозуміти більше про осцилятора. Будь-які подальші пропозиції?

Будь ласка, зверніть увагу лінійність частоти і джиттера.

Дякую за відповідь! Я ще не впевнений, наскільки проектування нової схеми стурбований. Тим не менш, я з нетерпінням чекаю, щоб змінити існуючі схеми для поліпшення параметрів / зменшити компоненти і т.д. Я прочитав багато літератури про СЦ. Я постараюся зрозуміти більше про осцилятора. Будь-які подальші пропозиції?
Так багато альтернатив CC осцилятора були опубліковані протягом останніх 10 років, я сумніваюся, що ви можете добитися успіху у вдосконаленні існуючих конструкцій (зниження компонентів). Існують два основних важливих аспектах: * Чому схема коливатися - і на якій частоті? (Осциллятора стан Баркгаузена, застосованого до CC принципи) * Чому амплітудної стабілізації необхідно і як вона може бути виконана (без для великого впливу на THD) Питання: Які CC типу ви збираєтеся використовувати? (Я думаю, AD844)

Дякуємо за керівництво про основи осциляторів. Ну, на даний момент я працюю над PSpice моделюючих різні CC реалізований фільтрів і осциляторів. (В основному на основі 0,35 мкм КМОП-технології)

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано у 16:01 ---------- Попереднє повідомлення був в 15:59 ----------</span></span>
У вас є зв'язки, через які я можу вивчити принципи проектування CC осциляторів? Було б украй корисно я вважаю.

Привіт Global_Hawk, добре, я дізнався, що ви маєте намір створити свій власний CC, а не використовувати існуючий блок. Що стосується вашого питання, я додаю одну з декількох робіт доступні в Інтернеті. Робота містить багато додаткової інформації літературі. Один важливий момент: У багатьох випадках ви знайдете CC заснована схем (осциляторів та фільтрів) під ключовим словом "CFOA" (Current зворотного зв'язку Opamp). Це збиває з пантелику, але треба знати, що насправді Є ніякого спеціального генератора або фільтра схеми, яка повинна зворотним зв'язком по струму підсилювачів (CFOA). Але є одна CFOA на ринку (AD844), яка може бути використана також як КК, оскільки внутрішні високоімпедансное вузол доступним. Це пристрій не що інше, CC з вихідним буфером на борту. І в багатьох, багатьох випадках цей апарат застосовується як КК, хоча відповідні осцилятора і фільтра схеми називаються "CFOA основі". Це дійсно помилка - і на мій погляд, це не правильно. Але треба знати про це.

Велике спасибі за інформацію / документ, а також для очищення сумніви відносно (CFOA ).... Це буде дуже корисно ... Я вірю, що зможу стати на тему прямо зараз!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back