Порт в Ansoft Designer

P

pir0texnik

Guest
Здравствуйте!

Я хочу, щоб імітувати антена в конструкторі Ansoft.Мені потрібно збуджує її на місце, позначене на малюнку аналогічно lumpled порту в HFSS або КНТ.
Як такі речі?

Спасибо!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я не можу зрозуміти picture.So Я міг би дати будь-який help.Could ви вислати мені проект електронною поштою? Я можу спробувати.

Бартон пише:

Я не можу зрозуміти picture.So Я міг би дати будь-який help.Could ви вислати мені проект електронною поштою? Я можу спробувати.

Якщо ви хочете використовувати ансамбль, я впевнений, ви знайдете внутрішній порт.Всі Вселенський Е. тренажери мають такий порт.

Я сподіваюся, що це може допомогти.

Я думаю,

1.напрям червоної стрілки має слідувати у напрямі струму.У наведених вище фотографіях, струм не тече в провідниках.

2.Ви можете намалювати прямокутник, який при нахилі 45 градусів від горизонтальної осі.Вирізати на двох кутах 90 зігнути так що обидва вони мають перевагу рішень 135 ступеня з горизонтальною віссю.визначити свій порт на прямокутник з струму або напруги напрямку вздовж 45-градусної лінії.

3.Порт розташований на higly нерегулярно (розривні) області, де ви хотіли бачити складну поведінку хвиль.Тому я хотів би мати на увазі, що будь-яке визначення порту зосереджених там може бути дуже відрізняється від вашої реальної схеми годування.вхідний опір розраховується не може бути точними.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back