Порогового напруги для NMOS і PMOS транзистор

S

sykab

Guest
Я хочу знати, якщо NMOS або ПМ транзистора в області насичення. Так VDS> VGS-VT. Моя проблема в тому, що я не знаю точне значення VT для NMOS і ПМ. Я використовую AMS технології 0,35 мкм. Спасибі

ви можете просто зробити DC моделювання економії ВП перевірити vdsat транзистора, якщо Vds більше, то ви в безпеці в насичення ;-)

[Цитата = Paloalto] ви можете просто зробити DC моделювання економії ВП перевірити vdsat транзистора, якщо Vds більше, то ви в безпеці в насичення ;-)[/quote] Добре, але мені потрібно цю інформацію для вимірювання транзистора, це, перш ніж зробити який-небудь моделювання. Спасибі

Vt залежить від багатьох факторів. У субмікронних режиму, він починає в залежності від W і L теж. Тому я пропоную на першого розрізу, ви можете запустити простий моделювання ВП NMOS та ДО транзистора. Аналіз ВП (принаймні в CADENCE) дозволяє побачити повний аналіз робочої точці транзистора включаючи всі пристрої ємностей, GM, GDS, GMB, VT, ... Можна припустити, Vt, що ви отримаєте, як порогове напруга вашої транзистора і розрахунок розміри, необхідні для конкретного застосування. Напруга насичення Vdsat майже завжди менше, ніж Vgs-Vt. Тому, як тільки ви встановите Vds> VGS-Vt, VDS буде автоматично бути більше, ніж Vdsat.

Як spminn говорить, Vth є технологія залежних факторів. Ви або повинні мати комплект з AMS і запустити Sims або чисельні дані, такі як Idsat, що дозволяє витягувати квадратичних коефіцієнтів вираження

У постійного струму Пойнт аналізу (подопція в DC вікна аналізу варіантів), то ADE / Результати / Друк / DC робочої точки і виберіть пристрій. У виникли вікні ви можете побачити деякі найбільш внутрішніх параметрів. Пояснення всіх параметрів, які можна знайти, набравши "привид-H bsim3v3" в терміналі. Найбільш цікавими з них є: GM, Vth, vdsat, IDS, gmoverid, регіон. Також Ви можете коментувати деякі з них за схемою від ADE / Результати / коментувати / постійного струму напругою Point + DC вузла. Індикатор показує інформації залежить від Design Kit. Краще перевірити, що VDS> vdsat замість VDS> VGS-V. Оскільки VDS> vdsat справедливо для всіх інверсії рівня і VDS> VGS-V тільки для сильної інверсії. PS Я можу помилитися у назвах, але я впевнений, ви знайдете.

CDS може показати всі параметри навколо цільової транзистор в схемі. Ви можете валяти дурня "компонент відображення" варіант. Для 0.35um, Vds> Vgs-V тільки може дати вам приблизне про те, як транзистор веде себе. Не дотримуватися лінійних / насичення занадто багато. Досить поглянути на г / м / щільності струму.

Ти повинен знайти його тестування MOS, використовуючи її в просту схему! Але це буде як правило, в діапазоні 0,5 або 0,6 мВ в цілому! Але вона змінюється з-за багатьох інших Paramaters .. Так краще протестувати MOS і дізнатися точне значення!

[Цитата = sykab] Я хочу знати, якщо NMOS або ПМ транзистора в області насичення. Так VDS> VGS-VT. Моя проблема в тому, що я не знаю точне значення VT для NMOS і ПМ. Я використовую AMS технології 0,35 мкм. Спасибі [/quote] Ви знаєте, як підключити NMOS або ПМ на діоді? Після цього, зробити це ідентифікатор поточного одно 1uA, то VGS = Vds будуть близькі до пороговою напругою. це мій спосіб зрозуміти Vth.

[Цитата = jecyhale] [цитата = sykab] Я хочу знати, якщо NMOS або ПМ транзистора в області насичення. Так VDS> VGS-VT. Моя проблема в тому, що я не знаю точне значення VT для NMOS і ПМ. Я використовую AMS технології 0,35 мкм. Спасибі [/quote] Ви знаєте, як підключити NMOS або ПМ на діоді? Після цього, зробити це ідентифікатор поточного одно 1uA, то VGS = Vds будуть близькі до пороговою напругою. це мій спосіб зрозуміти Vth. [/quote] Так, я знаю, як зв'язатися з Mos діода! Велике спасибі:).

Привіт, U може працювати робоча точка моделювання й бачити. Чі файл в каталозі запуску для всіх відповідних значень транзистора. Навіть якщо і є поставлений неправильно W / L значення та отримайте Vth значення. Чі файл. Сподіваюся, це допоможе Supreet

[Цитата = sykab] [цитата = jecyhale] [цитата = sykab] Я хочу знати, якщо NMOS або ПМ транзистора в області насичення. Так VDS> VGS-VT. Моя проблема в тому, що я не знаю точне значення VT для NMOS і ПМ. Я використовую AMS технології 0,35 мкм. Спасибі [/quote] Ви знаєте, як підключити NMOS або ПМ на діоді? Після цього, зробити це ідентифікатор поточного одно 1uA, то VGS = Vds будуть близькі до пороговою напругою. це мій спосіб зрозуміти Vth. [/quote] Так, я знаю, як зв'язатися з Mos діода! Завдяки цитатою багато :).[/] Ласкаво просимо. Я зазвичай встановлюється 1uA як Id, але він буде встановлений до 10 мкА при великих W / L. Vth це напруга, що МОН може бути включений. Так найголовніше, як визначити "включено". Удачи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back