Порадьте потрібно 4 фіналу річного проекту WTH FPGA

S

sp

Guest
Шановні панове, дякую .... перший .... Мені потрібна допомога з цієї теми на мій останній проект року в моєму університеті. я ВГА деяких борту т-й Altera FPGA чіпа / с ... і їм все ще думає про пиж тему я повинна робити т-го ці дошки. я би вдячний, якщо б хтось може запропонувати мені кілька яка підходить як мій останній проект року. я хотів би її, якщо вона не включає телекомунікації, зв'язок поле, я не люблю це:) їм електроніки за фахом студента. Я люблю НВІС, PLD / CPLD, FPGA, цифрової електроніки, цифрових інтегральних схем, мікроелектроніки, силової електроніки, схеми теорії речей .... вона б дуже вдячний, якщо хтось може допомогти ... багато багато багато thanxs наперед ... привіт, сп

DSP з FPGA, є гарячою області .. Багато триває! Але одна з проблем полягає в тому, як реалізувати алгоритми плаваючою точкою .. Ну є HSLA бібліотеки, які можна отримати тут: www.utia.cas.cz Ви все ще повинні celoxica .. з цим будь ДПС додаток тепер буде дуже проста!

Дорогий eltonjohn, дякую за пропозицію ур .... Шкода я NVR дослідження будь-який курс по DSP b4 .. але я ВГА чув про це .... думаю, я буду читати сам на ньому,,, я просто знаю, що це цифрової обробки сигналів ... Ni ВГА не знаю, на пачку це ... чи є зв'язок btween DSP н цифрової обробки зображень? ... будь-які інші пропозиції від інших? ... Море я думаю робити FPGA в якості контролера на фізичні речі .... але всі теми я можу думати про занадто легко, занадто загальне, що не підходить для моєї остаточний проект року ... thanxs знову eltonjohn ... З повагою, С. П.

Привіт С.П., Ви можете спробувати реалізувати старі процесори ви знайомі з Може бути, ви можете спробувати Intel 8085. Ви вже могли бути вивчені цьому ... Але тепер намагаються побудувати. Я впевнений, ви дізнаєтеся багато роблю так ... Найголовніше, ви закінчите ур проекту в строк і робочих threfor Я пропоную вам зробити 8085 це заощадить час, якщо ур ур вже знайомі з 8085 архітектурі. Інша справа, його не надто складні, щоб побудували один! Бажаємо успіху!

Візьміть щось зазвичай робиться в мікро і робити це краще в апаратній:)

[Цитата = jdhar] Візьміть щось зазвичай робиться в мікро і робити це краще в апаратній:) [/ цитата] може я знаю пачку Do U маю на увазі ... не розумію ?.... робить 8085 це гарна ідея,,, але я тільки ВГА знань у 8051 контролер ... може вона б реалізовані за допомогою FPGA, а? .. thanxs все для відповіді .... З повагою, С. П.

А як щодо зробити Манчестер кодек або ciclic надлишкових кодек.

Я. .. 8051 може бути реалізований на базі ПЛІС .. і це дуже хороший проект для початківців

Я раджу вам зробити цифровий серверну частину для системи UWB. Якщо ви тільки одне і можна вибрати блок його, узгоджений фільтр, наприклад.

[Цитата = jnanabindu] Я. .. 8051 може бути реалізований на базі ПЛІС .. і це дуже хороший проект для початківців [/ цитата] може у скажіть мені про це більше .... після закінчення VHDL кодування,,,, можна використовувати V асемблерні код програми 8051 FPGA, як V зазвичай робите чи ще потрібно VHDL для програмування FPGA 8051 ??... Море сумніви ... thanxs .... [Цитата = amraldo] Я раджу вам зробити цифровий серверну частину для СШП системи. Якщо ви тільки одне і можна вибрати блок його, узгоджений фільтр, наприклад. [/ Цитата] я не розумію, клубок у бекенда ... пачку є СШП .... вибачте за мій неосвічений ... Я. Я. ... будь ласка, немає зв'язку речей .. нездатні / не цікавиться, ....: P багато багато багато thanxs для всіх відповідь ... у всіх допомоги ... З повагою, С. П.

привіт зр, як приблизно буде для генератора випадкових чисел з великою досконалістю, ніж звичайні. Я маю на увазі випадковість .. Звичайно ж вимагає gr8 рівень математичною освітою. ., А потім кодування! :) (Не первинну пропозицію) / cedance

Привіт SP, як я вас розумію Нч не зробили DSP Звичайно, wud бути краще для ур кар'єру зробити DSP, але для ур у заклопотаність проекту може піти alongwith 8051, це дуже хороший проект, щоб зробити ур основи M-контролерів і ПЛІС , далі у можете додати-на ур програм в даному проекті. Якщо ви робите це т, і може отримати керівні вказівки щодо ефективної тут. Як на мене йти на 8051, але інші, також вітається!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back