Поради розвиваються професійно вбудованих проектів

S

sijincool

Guest
хии це мій перший пост. я hobyyist у вбудованих системах протягом останніх 2 років і зробили кілька проектів з рис microcntrollers (16f, 18f) і CCS компіляторів. Але тепер я повинен перейти на розробляємо комерційних і промислових вбудованих проектів. може хто-небудь допомогти мені з порадами, що всі речі рекомендовано забезпечити стабільність і продуктивність системи, espessially, якщо система працює 24x7?? Прохання допомогти мені спасибі заздалегідь

Ось деякі з них: 1. Хороше харчування: надійний SMPS є гарним вибором більш трансформаторами. 2. Використання пайки потік: ніколи не забувайте цього. 3. Використання гарячого клею: Ця дитина дійсно корисно тримати ці тендітні частини безпеки. 4. Використання прокладка гайки: використовувати пластикові / гумові горіхи розпірка, якщо ви використовуєте металевий корпус. 5. Скло епоксидної плати: Волію більше фенольної паперу. 6. Заземлення: Заповнити порожні простору шар міді з землею літак. 7. Перемикачі: частина схильна до несправності. Використовуйте хорошої якості. 8. Каструлі і пресети: Те ж саме тут. 9. Зв'яжіть всі кабелі: Переконайтеся, що відокремити силових і сигнальних кабелів. 10. Спробуйте включити всі речі в один пакет. Уникайте взаємодії занадто багато деталей. Нарешті, Ваше програмне забезпечення частини. 1. Зверніть увагу на всі винятки, які можуть відбутися і включати код для їх обробки. 2. Помістіть деякі світлодіодні індикатори стану. Це допомагає налагодити проблеми. 3. Помістіть світлодіодний індикатор активності, як один на ПК. 4. Якщо код не досконалий, воліють OTP чіпів на них спалахом. Сподіваюся, що це допомагає. Хороші дні

подякувати у дуже багато чого, що було дуже корисно. але як OTP чіп програмування ... Зараз я працюю на рис платформ 18f. Також як є використання зовнішнього таймера сторожовий пес?? Я чув, що PLC використовує високонадійні мікроконтролерів і схем, таких як зовнішні сторожові таймери. Також може у будь ласка скажіть мені, які недоліки micrcontrollers над PLC. тому що він широко використовується в промисловості ... деякі кажуть, що це просто програма ... але в тому, що єдина причина???

Привіт OTP (One Chip програмований) чіпи приходять насправді дешева ціна. І вони більш довговічні в порівнянні із звичайними чипами флеш, з єдиним недоліком є ​​її один час програмування. Про PIC контролерів, я не можу допомогти вам, скільки я працювати під ARM платформи. ПЛК легко програми, як вони приходять з програмного забезпечення, які обробляють більшість кодування. Вам потрібно тільки ввести свій контрольний логіка в тому, що програмне забезпечення. Таким чином, це легкий в управлінні додатками. і, звичайно, ПЛК використовувати мікроконтролери.

thanku, але відповідно до ур відповісти я можу використовувати мікроконтроллер, де використовується PLC. за умови, кращу стабільність тест проводиться? і про OTP чіпів які розвиваються кроків, як я можу закодувати його як звичайний флеш-UCS, а потім експортувати його в OTP? які Палаючий обладнання необхідно?

Існує ніякої різниці між кодуванням OTP АНФ чипів флеш-пам'яті. Те ж файл HEX ви можете записати в OTP. Наприклад, HEX файл зробив для 89s52 (флеш-пам'ять) можуть бути записані в 8051BH (OTP). Надані специфікації пам'яті такі ж. PLC насправді активізували версії мікроконтролерів, створена з додаванням додаткових периферійних пристроїв. Ці периферійні пристрої в основному реле. Тому, якщо ви хочете використовувати мікроконтроллер, Там ви також повинні будувати всю ланцюг. Отже, я віддаю перевагу використовувати готові до використання ПЛК.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back