Поради для початківців з ПОС UC

G

Guest

Guest
Шановні все,

Я маю намір почати програму з ПОС мікроконтролерів (від 8 до 12 біт, як, наприклад, PIC16F84),
які будуть використовуватися для контролю додатків PLL (I2C, SPI інтерфейс) серед інших невеликих додатків,
пов'язаних збирати сигнали.

Як я почну з нуля, я був би вдячний дізнатися, який є рекомендованих комплектом для дуже початківців і які будуть необхідні елементи.

Я здається багатьом людям, як за допомогою компіляторів CCS, але я думаю, крім комплекту для гри трохи з ним я буду потрібен програміст, де я можу поставити ПОС за програмою і отримати інструкції, краще USB інтерфейс.

Не могли б ви мені поради.Дякуємо заздалегідь

Привіт Енріко,

Ваше питання буде отримати найрізноманітніші відповіді - Heres мое мнение --

Хороший старт завжди Pickit2 Degugger комплекті з мікросхемою.
Вона допоможе вам буде, але довгострокові потрібна додаткова схема додати як на LCD - що може бути зроблено з breadboards або ПХД - просто залежить, скільки апаратних будівлі потрібно робити.

У JuneBug така ж програміст більше функцій і призначений для більш легко додати на речі, а також за підтримки Білла з BlueRoom.

Ви можете придбати великий порад, як Mikroe EasyPic діапазоні, але ви дійсно платять за багато перемикачі та світлодіоди, ви, імовірно, не будуть користуватися -
і високий рівень програмного забезпечення, присвячений їхнього обладнання.

Все вище, USB заснованої, однак, що ви йдете по забезпеченню це один Thats належної підтримки з точки зору апаратного та програмного забезпечення.

Мій власний вибір є основним Pickit2 програміст і збудував свій власний мало розвитку борту, як я пішов разом.

Навіть якщо ви замислюєтеся о С, найбільш запропонує вам почати з Асемблер - це дає більш глибоке розуміння фішки функцій.

Ви говорите про 16F84 чіпів - який має масу веб прикладів, але це дуже застаріла - зверніть увагу на Nigels підручника, який є Assember курс з апаратним дизайном.
http://www.winpicprog.co.uk/pic_tutorial.htmHTH

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back