B
babinton
Guest
Привіт всім,Я написав код і FDTD Чи отриманий результат, що мені потрібно, але в мене є проблеми з розумінням поблизу далекого поля здійснення перетворень в fdtd.I читати taflove книзі: Обчислювальна електродинаміка, кінцевих разностей часовій області методом, публікація Luebbers в найближчому часі в області трансформації і Саллівана книги з електромагнітним моделювання з використанням FDTD, але я до сих пор проблема розуміння метод.
Моє питання полягає в наступному: при оцінці нинішньої щільності на віртуальному поверхні, як я можу оцінити значення "F" у верхньому від вартості U (тобто вектор електричного потенціалу), а точніше,
то як я можу оцінити фазу затримка (ТАУ subscrip Д) і "Інко-orporate його в progarm.
Прохання: якщо хто-небудь є 3D поблизу далеко області трансформації в FDTD, я буду дуже вдячний, якщо така особа може розмістити його.Мені потрібно ТЕРМІНОВО PLEASE.Спасибо.
Babs
Моє питання полягає в наступному: при оцінці нинішньої щільності на віртуальному поверхні, як я можу оцінити значення "F" у верхньому від вартості U (тобто вектор електричного потенціалу), а точніше,
то як я можу оцінити фазу затримка (ТАУ subscrip Д) і "Інко-orporate його в progarm.
Прохання: якщо хто-небудь є 3D поблизу далеко області трансформації в FDTD, я буду дуже вдячний, якщо така особа може розмістити його.Мені потрібно ТЕРМІНОВО PLEASE.Спасибо.
Babs