Помогите мне с FDTD поблизу тарифів області трансформації

B

babinton

Guest
Привіт всім,Я написав код і FDTD Чи отриманий результат, що мені потрібно, але в мене є проблеми з розумінням поблизу далекого поля здійснення перетворень в fdtd.I читати taflove книзі: Обчислювальна електродинаміка, кінцевих разностей часовій області методом, публікація Luebbers в найближчому часі в області трансформації і Саллівана книги з електромагнітним моделювання з використанням FDTD, але я до сих пор проблема розуміння метод.

Моє питання полягає в наступному: при оцінці нинішньої щільності на віртуальному поверхні, як я можу оцінити значення "F" у верхньому від вартості U (тобто вектор електричного потенціалу), а точніше,
то як я можу оцінити фазу затримка (ТАУ subscrip Д) і "Інко-orporate його в progarm.

Прохання: якщо хто-небудь є 3D поблизу далеко області трансформації в FDTD, я буду дуже вдячний, якщо така особа може розмістити його.Мені потрібно ТЕРМІНОВО PLEASE.Спасибо.
Babs

PLZ може ваша програма розрахунку передачі або відображення через волноводний?

Ні, не yet.I лише нещодавно вона розробила і застосовує її на цибулю-краватка антена моделювання з використанням MATLAB.

PLZ дайте мені знати, коли можна було розраховувати на передачу або відображення

Ви можете проконсультуватися Taflove книги,
у главі про найближчому до тарифу області трансформації

просто набір "М" як постійною, наприклад, виведення даних межа розміру 7 * 7 * 37, так що я обрати F = 50, я, нарешті, одержати правильне result.mybe є спосіб оцінити значення "F" , але я не know.you можна спробувати!удачі!Додано через 7 хвилин:У могли б також встановити 'F' як реальна вартість, наприклад, в точці спостереження мають "100 'довжини хвилі від джерела point.so F = 100 * WL / (C * дельта Т)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back