Помножувач частоти аналогової схеми

S

soudabeh

Guest
Я хочу запитати, якщо хтось з вас знає, як проектувати помножувач частоти аналогові частоти circuit.The є кроком 0,1 МГц до 25 МГц і я хочу, щоб перетворити його в 0.4MHz 100MHz.If хто може допомогти мені я стане вдячним.

Існує не широкий шлях гурту це зробити, проте за допомогою змінних налаштування його порівняно легко. Один дуже складний спосіб зробити ланцюг з'явитися широка смуга була б зробити його авто тюнінг. Яке ваше вхідного сигналу - рівень, швидкість зміни частоти і т. д. Чому ви розглядаєте намагаються це зробити? Френк

Якщо ви годуєте ж частоти в подвійному збалансованої змішаної ви отримаєте в два рази частоти поза. Зробіть це в два рази і у вас буде в чотири рази частоти. Кит

Зробіть це в два рази і у вас буде в чотири рази частоти.
Але ви повинні будете стежить фільтра для фільтрації фундаментальним.

PLL, як 4046 буде робити роботу, за винятком 4046 не йде зовсім, що високі частоти. Може бути, хтось робить швидше 4046 клон, або ви можете згорнути свій власний. Трюк робитимуть VCO для обробки широкого вихідний частоти.

Це залежить від того, як чиста потрібно виводу. Якщо ви не овердрайв змішувача Гілберт ви можете отримати гідний вихід. Кит.

PLL, як 4046 буде робити роботу, за винятком 4046 не йде зовсім, що високі частоти.
PLL як TLC2934 має достатній VCO діапазоні частот, але не вказаного діапазону замок. Як правило, динамічна поведінка для PLL широкому діапазоні частот досить бідна через погану відповідає цикл фільтра.
Це залежить від того, як чиста потрібно виводу. Якщо ви не овердрайв змішувача Гілберт ви можете отримати гідний вихід.
Ви маєте рацію, звичайно. Ідеальною квадратної дає лише подвійний частотою і постійної складової за гріх введення.

Я хотів би ми знали більше про програму. Які частоти вбив, стабільності та чистоти вимоги? Це вартість, влада або розмір чутливої? Набагато більше?

Існує не широкий шлях гурту це зробити, проте за допомогою змінних налаштування його порівняно легко. Один дуже складний спосіб зробити ланцюг з'явитися широка смуга була б зробити його авто тюнінг. Яке ваше вхідного сигналу - рівень, швидкість зміни частоти і т. д. Чому ви розглядаєте намагаються це зробити? Франк
я хотів чіп, який може зробити з діапазоном частот 30 МГц до 100 МГц. Спочатку я хотів використовувати IC (AD9833) і покласти помножувач частоти аналогового контуру після that.But зараз, Ifind IC (AD9858BSVZ) для ведення it.By речі, дякую за вашу відповідь.

Так для бажаючих аналогові рішення. AD9858BSVZ є 100 контактних TQFP DDS монстра на $ 70 кожен. Я думаю, це не домашній проект!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back