Помилка швидкості в AWGN: чому середнє = 0, дисперсія = Ні / 2?

M

mazdaspring

Guest
Я намагаюся зрозуміти, як зробити MATLAB на рівень помилок в AWGN. Однак я не ясно, на деяких ділянках нижче. 1 Чому середнє 0 і тому дисперсія = Ні / 2, де вони? це теорія чи що? І мені потрібно додати шум в сигнал. Що таке шум рівняння в теорії і як ви пишете шуму рівняння в MATLAB. Дякуємо.

AWGN є адитивним білим гауссовских шумом. Її середня дорівнює нулю відповідно до розподілу Гаусса. Ні / 2, потужність шуму я не впевнений, про фактичне сенсі немає / 2, але я думаю, що влада реальних поширює сигнал по негативною і позитивною частотою. Таким чином, немає / 2 позначає двосторонній спектральної щільності потужності. У Matab, функції randn використовується для створення розподіленого по Гауссу випадкова величина з нульовим середнім і одиничною дисперсією

У Matab, функції randn використовується для створення розподіленого по Гауссу випадкова величина з нульовим середнім і одиничною дисперсією
Дякую вам велике. Це абсолютно очевидно для мене. Чи можете ви пояснити мені, будь ласка, далі. те, що між різними рандів і randn? Тому, коли я MATLAB для AWGN я повинен використовувати randn замість рандів? Крім того ... Я бачу, код деяких людей .... їх шуму в MATLAB дорівнює 1 / (х squareroot2 [рандів (1, N) + J randn (1, N)]), де це береться? і чому в [] .... реальної вартості використання рандів та уявної randn використовувати? Велике спасибі заздалегідь.

Функція рандів використовується для генерації рівномірно розподілених випадкових чисел в той час як функція randn є для гауссовских-розподілених випадкових величин. Я думаю, що цей термін [рандів (1, N) + у randn (1, N)]) є комплексною гауссовской випадкової величини Так дисперсії (Ви можете думати, що як влада) її дорівнює 2 В MATLAB, ви можете легко перевірити дисперсія змінної XX = randn (1, N), ввівши УАГ (Х) Якщо N велике, УАГ (Х) aprrox. 1, а потім можна додатково перевірити УАГ (X + Y) = 2, де X = randn (1, N) і Y = randn (1, N) Для нормалізації енергії [рандів (1, N) + J randn (1 , N)]) до 1, ми просто помножити на 1/sqrt (2) Сподіваюся, це допоможе

randn виробляє всі позитивні числа. Таким чином, він не може бути 0 означають. додати AWGN на сигнал, використовуйте AWGN (сигналу, SNR), або, додайте: г = + (BA) .* рандів (100,1);

Не могли б ви пояснити мені, будь ласка, далі. те, що між різними рандів і randn?
відмінність стосується розподілу випадкових величин, породжених цими функціями. RAND () генерує випадкові елементи з одиницею в той час як розподіл randn () з нормальним розподілом.

randn виробляє всі позитивні числа. Таким чином, він не може бути 0 означають. додати AWGN на сигнал, використовуйте AWGN (сигналу, SNR), або, додайте: г = + (BA) .* рандів (100,1);
Що й б? До речі, дякую за всіх вас. Я розумію тепер про рандів, randn

вибачте, це нижня межа і б isthe верхня межа цифри, які ви очікуєте.

друзів ви можете розповісти мені про те, що речова гауссовское розподіл шуму??. і як він може бути згенерований

Привіт Prank Скажімо, ви хочете додати gaussain на наступні 10 біт BPSK модульованих даних ModulatedData = randint (1,10, [1 0]); І скажи EbNo = 4 дБ це, як ви можете розраховані реальні і Img частина шум EbNo_lin = 10 ^ (EbNo/10);.% Розрахувати Лінійний значення EbNo Ні = 1/EbNo_lin;% Розрахувати потужність шуму Припускаючи, Eb = 1 NI = SQRT (нема / 2) * randn (1, довжина (ModulatedData)); NQ = SQRT (нема / 2) * randn (1, довжина (ModulatedData)), N = Ni + J * NQ;% генерувати складні AWGN

Не є щільність потужності шуму на BW B, і тому, що спектр шуму в + позитивні і негативні частоти амплітуда Ні / 2 у двосторонній спектра. Нульовий середньої виходить з того, що всі шуми вибірки незалежні і весь сигнал шум не корелює, тому шумовий сигнал не упереджено ні +, ні - амплітуди.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back