Половина мосту DC-DC конвертер

G

Gadzooks

Guest
Я побудував полумостовой перетворювач постійного струму, але є проблема. Я використовував драйвери MOSFET NCP5106A; Vd = 30 В; SUP40N10 NMOS від Vishay; фс = 40 кГц. Переключення сигналів на ворота МОП-транзистори є правильними. Проте, коли транзистор вимкнено вихідний точці між 2 МОП-транзистори кільця трохи (на 360 нс), а потім MOSFET, що просто вимкнув перемикається назад протягом приблизно 1 мкс (сам по собі воріт сигнал має низький рівень). Чому?

Якщо у вас є atached довго (?) Кабелі, які можуть привести кільце, тому що кабель буде вести себе як багато конденсатори і котушки індуктивності паралельні в серії. Двигун буде також вести себе таким чином. Однією з причин цього полягає в тому, що, ймовірно, NMOS не відкриватиме так багато, що ви хочете його бачити. Це означає, що ви отримуєте вищу вихідний опір, ніж ви хочете.

Я б сказав, це індуктивність на джерело MOSFET. Драйвер IC повинен бути підключений безпосередньо до джерела майданчик не відслідковувати проведення струму навантаження. Це дуже поширена проблема, при їзді МОП-транзисторів або IGBT. Через трек індуктивності джерела може піти трохи негативний тим самим збільшуючи Vgs тим самим перетворюючи пристрій назад. Загальні виправити це поставити кришку прямо навпроти воріт і права джерело в польових транзисторах. Це уповільнює FET трохи вниз зниження ді / д і, отже, зменшення впливу індуктивності. Вниз боку це збільшує втрати на перемикання. Інша справа, чи є у вас чинення тиску?

Компакт-диски низькій стороні польовий транзистор може бути подолання сили затвором на кільці заданої висоти; занадто високою краю ставка збільшується амплітуда кільце, занадто багато на вихідний ємності комутаційного вузла збільшиться енергетичного кільця і тривалості. Слабкі розв'язки, які зняті на вихід також можливість, і будь-якою ознакою індуктивності у водія (або відносно низькою перемикача джерела сторона) також може зробити водій відмов по відношенню до прем'єр трансмісії наземного пункту.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back