Позитивні застій у Synopsys Дизайн компілятора

A

always84

Guest
Здравствуйте, я runnign синтезу з дизайн-компілятора.Після синтезу Різні мої результати в доповіді часу, говорить, що млявий дорівнює нулю або негативною.Так що моє запитання, тому що я шукаю позитивні слабину для вторинної оптимізації потужності, як я можу бачити позитивні слабину?

Normaly, ви повинні мати позитивну слабину перед оптимізувати дизайн за владу.

При розробці задовольнити часу, ви можете подивитися на владу.

Але в цілому, інструментом синтезу має на меті задовольнити терміни і зменшити площу / силу.

Якщо ви не відповідають часу (або з дуже маленьким негативним слабину) на синтез, ви не можете бути в змозі задовольнити протягом часу і місце маршруту.Так що вам потрібно виправити обмежень або дизайн для задоволення терміни до продовження оптимізації енергоспоживання.

Почніть з критичного шляху і намагатися оптимізувати його розумні кодування і логіці.
-
Амр

З обмеженням оптимізації і опції компіляції я отримати позитивний дрібниця, або ж у формі негативного млявий ..Але щоб реалізувати оптимізації енергоспоживання я прийняти рішення про скорочення термінів обмеження на першої величини, без оптимізації обмеження, які слабину дорівнює нулю, таким чином, компілятор може поліпшити оптимізації енергоспоживання.Якщо я намагаюся зробити оптимізації енергоспоживання з сильною оптимізації timig, і так мало позитивних слабину, моя влада оптимізації не дуже сильні.Це approch правильно?Як я можу побачити crtical шляху?тільки в timig доповідь або з дизайном зору (висвітлених у моїй схема)?

доповідь терміни звіти, найгірші шляху, а також розробити бачення може highligh його в схему, на цьому рівні, це не надати додаткову інформацію.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back