Пожежогасіння робота (як це зробити)

F

~fuulthrottle~

Guest
Я роблю мій останній проект року як назва вище ... я хочу зробити автоматичного робота, який може виявити тепло вогню з сусідніх, після датчик тепла, робот працює. Потім робот буде шукати джерело тепла. після він знаходить вогонь. Робот спрей для вогнегасника, що вогонь мені потрібно пропозицію про те, як зробити цей проект з нуля ... -Який схемою мені потрібно? -Який тип двигуна для використання? -Який тип датчика мені потрібно? -Який тип мікроконтролера використовувати? -Хау, щоб зробити програмування?

Привіт, Ніцца ідея ... Для цієї операції, щоб отримати проводиться в послідовності таким чином, вам необхідно централізоване всіх функцій за допомогою мікроконтролера ... Вибір буде вам стати вашим на основі ваших попередніх знань про мікроконтролерів ... я віддаю перевагу ПІК conrollers і компілятор С MikroC ... Ви можете використовувати теплові датчики, як LM35 підключається до контролера з підпрограмою АЦП дозволяє вимірювати температуру і покласти порогове значення (макс. температура), вище якого вогнегасник повинен працювати ... для вимірювання температури з декількох сайтів використовувати декілька датчиків .... Для вогнегасника працювати використанні електромеханічних клапанів, яка працює на прикладена напруга ..... спасибі

Я думаю, що я читав про цей проект і раніше, але я не міг згадати, де .......

Привіт, Гарна ідея ... Для цієї операції, щоб отримати проводиться в послідовності таким чином, вам необхідно централізоване всіх функцій за допомогою мікроконтролера ... Вибір буде вам стати вашим на основі ваших попередніх знань про мікроконтролерів ... я віддаю перевагу ПІК conrollers і компілятор С MikroC ... Ви можете використовувати теплові датчики, як LM35 підключається до контролера з підпрограмою АЦП дозволяє вимірювати температуру і покласти порогове значення (макс. температура), вище якого вогнегасник повинен працювати ... для вимірювання температури з декількох сайтів використовувати декілька датчиків .... Для вогнегасника працювати використанні електромеханічних клапанів, яка працює на прикладена напруга ..... спасибі
Дякую ... хто може запропонувати якийсь тип пристрою контролю, що я можу використовувати в цьому робот .... Також я хочу запитати, чи дійсно це тип автоматичної керований робот може бути в поєднанні з ручною керований в одному ПОС .... це нам потрібно крім програмування або просто за допомогою інших ПІК контролювати вручну?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back