Подрібнювач стабілізувалася Opamp PSS моделювання проблема

I

iamxo

Guest
від каденції Doc допомогу, він сказав PSS і pnoise може імітувати подрібнювач стабілізувалася Opamp шуму. тому я використовую це для імітації моїй конструкції. мій дизайн на-чіпі OSC. але при моделюванні, PSS функції (осцилятор) не сходиться добре, це часто не виконується. якщо я усуну OSC ланцюга, і додати ідеально годинник, то PSS роботи функції. Так що, якщо я не хочу, щоб видалити OSC ланцюга, і я хочу, щоб імітувати шум, як я можу робити з ним? Спасибі всім. Мій ВАТ частота 100 кГц низьким, і PSS функції часто отримує основній частоті від 100 кГц, такими як 46kHz, 60 кГц.

осцилятора опція для реальних схем осцилятора, який не ур випадку, так і необхідність зняти його і покласти ур власну модель покоління годинник

[Цитата = safwatonline] осцилятора опція для реальних схем осцилятора, який не ур випадку, так і необхідність зняти його і покласти ур власний годинник покоління моделі [/quote] але моя схема має OSC боку, якщо б я зняти генератор варіант , Як PSS робити з ланцюга?

Що й означає по OSC частини? У тебе є щось на зразок кільця OSC. або VCO?

[Цитата = safwatonline] Що й означає по OSC частини? У тебе є щось на зразок кільця OSC. або VCO? [/quote] Так, мій схема має Gm-C осцилятор, він постачає тактового сигналу. Тому, коли я PSS моделювання, я вибираю "генератор" варіант, то вона не завжди збігається, як те, що я сказав раніше.

осцилятора опція для реальних схем осцилятора, який не ур випадку, так і необхідність зняти його і покласти ур власну модель покоління годинник

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back