Подвійний імпульс шлейфу

M

mbabayan

Guest
Здравствуйте, я намагаюся розробити схему, яка буде виробляти імпульсний вихід (.5-1 секунд), коли подвійний імпульс на вхід виявлений розрив у часі з

Я хотів би запропонувати вам використовувати мікроконтроллер - ви можете покласти всі fucntionality в невеликий пакет мікро

Так, я знаю, що можу зробити це з MC - але мені здається, такий занадто для цього. Крім того, я інженер-програміст за професією - так що це набагато простіше для мене, щоб зробити це в програмному забезпеченні (ну, прошивки), але де ж проблема:)?

Повірте, якщо ви спробуєте правильно для виявлення подвійне клацання з усіма адаптивної таймінгів, щоб зробити його дуже надійним є великою проблемою. Вона виглядає просто, але якщо у вас є, щоб зробити його досконалим це досить складне завдання. Завдання полягає в прошивці якість, що приведе в кінці в надійності. Ви можете також використовувати RTOS всередині (як Salvo - [URL = http://www.pumpkininc.com] гарбуза: Salvo, RTOS, який працює в крихітні місця [/URL]) - ви побачите весь проект із зовсім різних кут. Але якщо ви просто хочете дізнатися, як працювати з 555 і 74HCxxx - це гарний початок.

Я згоден, що якщо мені потрібно точне виявлення часу, було б набагато більш серйозною справою. Все, що я кажу тут, є виявлення подвійний кран без перемикача withig певний період часу. Хто-небудь, вибухнув і закричав про доцільність мого пропонованого ЦКТ? Спасибі, МБ

Перейти на мікро. Вартість сказати PIC10F200 менше одного NE555, це ж фізичні розміри, потреби практично ніяких зовнішніх компонентів і може зробити роботу в кілька рядків коду. Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back